Therme București se extinde cu un nou spațiu de 4.000 de metri pătrați, în urma unei investiții de peste 10 milioane de euro

La mai puțin de un an de la lansare, Therme București, cel mai mare centru de relaxare, wellness și distracție din Europa, construit greenfield, devine și mai mare. Corpul Galaxy, destinat familiilor, se extinde cu o zonă nouă, cu o suprafață de 4.000 de metri pătrați, dezvoltată pentru a satisface așteptările publicului, în urma unei investiții de peste 10 milioane de euro. Extinderea a fost decisă mai devreme decât planificarea inițială a proiectului și s-a bazat pe succesul înregistrat încă din prima zi de la lansare. Capacitatea totală a corpului Galaxy, după deschiderea noului spațiu, se va dubla, ajungând la 2.000 de persoane simultan.

Noua zonă conexă corpului Galaxy îmbină relaxarea și adrenalina și aduce o serie de noutăți, unele în premieră pentru Europa.

„Românii au fost foarte receptivi față de noul concept de relaxare, wellness și distracție propus de Therme București. Cu cea mai mare rată de revizitare dintre toate proiectele care fac parte din Grupul Wund, Therme București este astăzi locația de referință pentru Europa și punctul de plecare către o viitoare expansiune regională. În aceste 10 luni de la deschidere, am căutat să răspundem cât mai bine așteptărilor vizitatorilor noștri, iar extinderea pe care o lansăm astăzi vine ca urmare a nevoilor părinților de a se relaxa, în timp ce copiii lor se distrează. Îi așteptăm pe toți de la 1 decembrie să descopere facilități pe care nu le vor găsi altundeva în Europa”, a declarat Stelian Iacob, General Manager Therme București.

 Cea mai mare construcție din sare de Himalaya din Europa

Noul spațiu se întinde pe o suprafață totală de 4.000 de metri pătrați. Punctul principal de atracție este o construcție din sare de Himalaya cu cromoterapie și terapie salt&light, cu două zone – o zonă dedicată jocurilor pentru toate vârstele și o zonă dedicată lecturii. Zona dedicată jocurilor este dotată cu 14 console Playstation, jocuri interactive cu apă, bănci iluminate, unde părinții se pot relaxa în timp ce copiii se distrează și un ecran de poiecție 5X3,5 metri. Zona dedicată lecturii va dispune de circa 150 de cărți, precum și ebook-uri. În componența construcției au intrat 40 de tone de sare, fiind cea mai mare construcție din sare de Himalaya din Europa.

Vizitatorii se pot relaxa și în cele trei saune umede cu tematică și terapii diferite (Tropical Rain, Oriental Garden, Herbal Essences), facilitate inclusă în tariful de acces. Răsfățul este completat de cele 20 de paturi cu raze infraroșii, care au beneficii dovedite asupra sănătății și efect de rejuvenare, și de cele 10 paturi de hidromasaj. Piscina noului spațiu dispune de cel mai mare poolbar din tot centrul Therme, cu o capacitate de 80 de locuri.

Odată cu această extindere, suprafața totală înverzită a complexului crește cu peste 10%, iar numărul palmierilor ajunge la 1.400 de arbori, aduși de pe patru continente. Astfel, Therme București ajunge să găzduiască cea mai mare plantație de palmieri din Europa.

De asemenea, noul spațiu conex corpului Galaxy are un acoperiș complet retractabil, în ambele direcții, cu o suprafață retractabilă de 800 de metri pătrați și cu o greutate de circa 100 tone.

Extinderi de vară

De la lansare până în prezent, centrul Therme București a beneficiat de o serie de alte extinderi, în toate cele trei corpuri. În vara acestui an, The Palm a fost extins cu o terasă cu o capacitate de 400 de locuri, o plajă exterioară cu o suprafață de peste 24.000 de metri pătrați și piscina „Crazy River”. Și în zona Galaxy a fost deschisă o piscină exterioară – cu un luciu de apa de 500 mp, în care se pot relaxa simultan 190 de persoane, oferind toate facilitățile, de la pool bar, la șezlonguri. Tot în zona destinată familiei, a fost amenajată și o plajă exterioară cu o suprafață de 7.500 de metri pătrați, plus un restaurant, conceput astfel încât 400 de persoane să poata lua masa în același timp. Zona exclusivistă Elysium a fost extinsă, de asemenea, cu o terasă tip deck, cu palmieri, șezlonguri și hamace.

German
Citește articolul precedent:
Bosch a deschis o cantină modernă la fabrica din Blaj

Bosch a deschis la fabrica din Blaj o noua cantină modernă Beneficii pentru satisfacţia angajaţilor Proiecte educaţionale la unitatea de...

Închide