A treia ediție a Expat Fair, singurul târg de servicii dedicat străinilor care locuiesc în România

City Compass Group organizează anul acesta pe 19 Noiembrie a treia ediție a târgului de servicii Expat Fair, dedicat în principal comunităților de străini care locuiesc în România.

 “Acest târg unic și interactiv vine pentru a treia oară în completarea serviciilor ‘feel at home’ oferite de grupul nostru. Oferim din nou oportunitatea vizitatorilor noștri să interacționeze între ei, să ajungă să cunoască antreprenorii locali care oferă servicii pentru comunitatea expatriaților și să afle informații folositoare despre integrarea în Romania”, spune co-fondatorul City Compass Group, Volker Moser.

Expat Fair va fi din nou locul de întâlnire între expatriații dornici de a se informa și descoperi modalități de integrare ușoare și rapide în România și va avea loc la The Ark, o locatie istorica, printre putinele ramase dupa demolarea cartierului Uranus din anii ‘80. Ambele, evenimentul si locatia, invita asadar strainii in Bucuresti sa exploreze locuri noi din Bucuresti și să intalneasca specialiști care le vor oferi informații și îi vor ajuta să se integreze mai usor si sa se simta ca acasa in Romania. De asemenea, partenerii evenimentului au pregătit pentru participanți oferte speciale valabile în ziua evenimentului.

Primele două ediții ale târgului au fost de succes: la fiecare dintre acestea au fost prezente mai mult de 60 de companii, aproximativ 400 de participanți și au fost susținute numeroase workshop-uri, oferind informații utile și inspirație pentru expatriați. Acestea au avut loc pe 3 Octombrie 2015 la The Ark, respectiv pe 16 Aprilie la Willbrook Platinum Business & Convention Center.

Evenimentul va avea patru componente: târg, workshop-uri și o sesiune moderata de networking, desfășurându-se începând cu ora 12.30. După ora 18.00 va avea loc petrecerea de lansare a ediției 2017 a ghidului printat City Compass – Romania: Bucharest & Beyond. Vor fi prezente aproximativ 60 de companii partenere ale evenimentului.

Workshop-urile confirmate sunt:

  • “Puterea comunităților (de expatriați) în România/The Power of (expat) communities in Romania” – discuție cu reprezentanții AHK, AmCham, BWFR, Fryday AfterWork, InterNations, IWA, NRCC
  • Descoperă cealaltă perspectivă: sfaturi și trucuri pentru călătorii în Romania/Discover the other side: tips and tricks for travelling in Romania” susținut de Thorsten Kirschner
  • Coaching pentru cariera unui expat – (re)începe-ți cariera în România/Expat Career Coaching – (re)start your career in Romania” susținut de Johannes Burghold
  • Cum să îți construiești o rețea de contacte în Romania/How to network in Romania” susținut de Pauld Renaud
  • Discuție deschisă moderată de Elena Călin (Customer Focus) pe tema “Gestionarea unei afaceri în România fără probleme și cu succes/Managing a business in Romania smoothly & successfully” cu Magda Niculescu (Rise&Shine Coaching), Dragos Anastasiu (Eurolines Romania), Gustavo Navarro (CRH Romania) și Don Lothrop (Romania One). Toate workshop-urile vor fi susținute în limba engleză.

 

German
Citește articolul precedent:
E.ON/ IGSU: Respectarea regulilor de siguranță și montarea detectoarelor, esențiale în prevenirea incendiilor

La fiecare două zile, o persoană își pierde viața, iar alte sute au de suferit în urma incendiilor produse în...

Închide