Un nou mall în Capitală. Centrul comercial ParkLake și-a deschis porțile la 1 septembrie

Centrul comercial ParkLake din cartierul bucureștean Titan, un proiect dezvoltat de portughezii de la Sonae Sierra şi irlandezii de la Caelum Development, a fost inaugurat la 1 septembrie, în urma unei investiții de 180 milioane euro.

ParkLake are o suprafață totală de 70.000 metri pătrați, în prezent fiind închiriat în proporție de peste 97%. Noul centru comercial are peste 200 de magazine și beneficiază de 2.450 de locuri de parcare.

Mall-ul din Titan va introduce noi branduri pe piaţa din România, printre care Forever 21, Play Park, Lanidor, Lynne și 4F. ParkLake va găzdui un cinematograf multiplex operat de Cinema City, precum şi alți chiriași ancoră principali, precum H&M, toate brandurile Inditex din Romania (Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho Bershka, Stradivarius și Pull & Bear). De asemenea, Debenhams, Koton, LPP Group cu toate cele cinci branduri (Reserved, Mohito, Sin Say, House şi Cropp), WorldClass, Altex, Hervis, IPB și Lem’s se numără printre chiriași.

Alte branduri care completează oferta comercială şi de agrement includ Collective, Levi’s, Motivi, Tommy Hilfiger, Gant & Lacoste, CCC, Springfield, Lee Cooper, KVL, TimeOut, Geox, Il Passo, Aldo și Desigual.

ParkLake_ParkLake launch (24)

În ceea ce privește oferta de cosmetice și machiaj, centrul comercial va găzdui magazinele Douglas, Sephora, Mac, Yves Rocher și Kendra, pe segmentul de bijuterii – Swarovski, Khulto, Fossil și Teilor, pe cel de decorațiuni pentru casă, echipamente și tehnologie se regăsesc chiriași precum Zara Home, Bonsai, Altex și Arsis, în vreme ce oferta de jucării și carte este asigurată de retaileri ca MaxiToys, Smyk, Mothercare, Lego și Cărturești.

ParkLake va oferi totodată o gamă largă de echipamente sportive, prin branduri ca Hervis, Intersport, Nike, Adidas și Skechers.

Oferta de restaurante și cafenele include nume precum KFC, Pizza Hut, Paul, Wu Xing, Brioche Dorée, Starbucks, Gloria Jean’s Coffees, K-Grill, Oro Toro (by Osho), Bistrot du Paris, La Cerdac, Chopstix sau SaladBox.

Retailerul francez Carrefour a deschis în cadrul ParkLake al 11-lea hipermarket din București și al 30-lea din țară.

Potrivit reprezentanților dezvoltatorilor, 30% din bradurile prezente în cadrul centrului comercial sunt românești.

German
Citește articolul precedent:
Austriecii de la Grawe intră pe piața asigurărilor auto

Grawe România Asigurare a fost autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) să își extindă activitatea pe două clase de...

Închide