Un nou restaurant Subway, în stația Petrom din Băneasa

OMV Petrom, cel mai mare producător de țiței și gaze din sud-estul Europei, a anunțat inaugurarea celui de-al patrulea restaurant Subway din rețeaua proprie de benzinării, în stația de alimentare Băneasa.

“Stația Petrom Băneasa beneficiază de un spațiu generos, inclusiv cu locuri de parcare. Subway, unul din cele mai mari și mai cunoscute lanțuri de restaurante din lume, ni s-a alăturat și în această stație-reper pentru București. Credem în avantajele reciproce pe care le poate aduce alăturarea celor două branduri”, a declarat Adrian Nicolaescu, retail manager în cadrul OMV Petrom.

Cel de-al patrulea restaurant deschis în cadrul parteneriatului dintre Petrom și Subway este amplasat pe principala arteră de ieșire din București, pe DN1, în apropiere de fântâna Miorița. Restaurantul are o suprafață de 127 de metri pătrați, 36 de locuri la mese și va fi deschis zilnic, între orele 09:00 și 23:00.

Primul restaurant Subway din benzinării a fost inaugurat în vara lui 2014, în stația Petrom Veștem, la ieșirea din Sibiu. A urmat orașul Alba Iulia, iar, în urmă cu câteva luni, a fost deschis primul Subway dintr-o stație Petrom din București. Restaurantul Subway din Băneasa este cel de-al 27-lea deschis în România.

OMV, una dintre cele mai mari companii industriale listate din Austria, deţine 51,01% din acţiunile OMV Petrom. Statul român, prin Ministerul Energiei, controlează 20,64%, Fondul Proprietatea deţine 18,99%, iar 9,36% se tranzacţionează liber la Bursa de Valori Bucureşti.

Subway este cel mai mare lanț de sandwich de tip submarine din lume, cu mai mult de 37.000 de locații la nivel mondial.

German
Citește articolul precedent:
Inaugurare sediu Clubul Economic German Transilvania

Noul sediu al Clubul Economic German Transilvania a fost inaugurant vineri, 3 iunie, în prezența premierului landului Hessen, Volker Bouffier....

Închide