UNIVERSUL VEKA prezent la expoziţia Fensterbau Frontale 2016: Siguranța viitorului este aici

„Bine aţi venit în UNIVERSUL VEKA!” este mesajul prin care VEKA AG îşi va întâmpina vizitatorii în cadrul expoziţiei de la Nuremberg, în perioada 16-19 martie 2016, cea mai importantă expoziţie de profil la nivel global. Lider mondial în furnizarea de soluţii de top pentru ferestre şi uşi termoizolante, VEKA va prezenta producătorilor de ferestre, pe o suprafaţă de o mie de metri pătraţi, cele mai sofisticate şi inovative produse şi servicii capabile să ofere producătorilor parteneri siguranță în business și afaceri.

Arhitectura din acest an a standului VEKA este o dovadă clară a multitudinii de soluții tehnice oferite de companie producătorilor de tâmplărie termoizolantă, aducând evenimentul la un alt nivel, în sensul propriu. Astfel, spaţiul de prezentare VEKA va fi structurat pe două nivele, pentru a oferi oportunitatea de expunere a tuturor gamelor de produse şi servicii ale companiei. „Ne dorim ca standul nostru de la Fensterbau Frontale 2016 să reflecte cu adevărat performanța VEKA. Vom prezenta clar și în detaliu ce poate VEKA să ofere producătorilor de ferestre. Toate acestea vor fi demonstrate tuturor vizitatorilor noștri din Germania și nu numai, pe parcursul conversațiilor din cadrul platformei inovative.”, a explicat Bonifatius Eichwald, Vicepreşedinte Sales & Marketing VEKA AG.

Două nivele de parteneriat activ

Sloganul acestei ediţii, „UNIVERSUL VEKA: viitorul are nevoie de siguranță”, subliniază perfect obiectivul acestui eveniment. Partenerii VEKA nu trebuie să se preocupe în privinţa viitorului deoarece VEKA le poate asigura soluţii noi, adaptate pieţei şi cerinţelor viitorului. Vorbim despre tehnologii futuriste privind construcția ferestrelor, expertiză puternică şi servicii special concepute pentru creşterea nivelului pieţei.

Grija VEKA pentru partenerii săi se poate observa şi în conceptul standului de prezentare: spaţiul generos dedicat comunicării îi invită pe toţi să se întâlnească pentru a discuta despre necesităţile pieţei de ferestre. Ca în fiecare an, pe tot parcursul evenimentului, echipa VEKA are plăcerea de a se întâlni atât cu oaspeţii săi din Germania, cât şi cu ceilalți vizitatori veniți din piețele locale, inclusiv din România.

Expoziţia UNIVERSUL VEKA are un profil internaţional – deoarece este unul dintre cei mai importanţi producători din lume, la evenimentul din Nuremberg, VEKA îşi va prezenta produsele către piaţa de profil din Germania, dar va oferi şi soluţii pentru pieţele regionale, un exemplu în acest sens fiind SOFTLINE 82, sistem comercializat și în România. Încă de la apariţia sa, platforma SOFTLINE 82 s-a dovedit a fi un sistem complet care oferă soluţii integrate producătorilor de ferestre: atât pentru clădiri noi, cât şi pentru proiectele de renovare şi eficientizare energetică, pentru ferestre, uşi rezidenţiale sau uşi glisante, pentru construcţii comerciale sau pentru casele în sistem pasiv cu cerinţe stricte de izolare termică.

Platforma viitorului, la standul VEKA de la primul etaj

Platforma inovatoare, prezentă la primul etaj al standului de la expoziție, va prezenta rezultatele VEKA în materie de cercetare, dezvoltare şi servicii, în vederea asigurării succesului partenerilor companiei. Şase staţii de informare vor ilustra modul în care VEKA AG setează tendinţele, asigurându-se că partenerii săi sunt întotdeauna pregătiţi să răspundă cerinţelor viitorului, cu scopul de a-şi pregăti partenerii producători de tâmplărie termoizolantă să răspundă nevoilor viitoare ale pieței și societății. Astfel, compania va oferi soluţii a căror sustenabilitate a fost testată şi verificată în situaţii concrete:

  • Calitatea VEKA: Standardele de calitate VEKA se extind către toate ariile de competenţă ale companiei germane. Începând cu testarea iniţială a materialelor, continuând cu producţia şi monitorizarea continuă a produselor, până la angajamentul ferm de a oferi cea mai bună calitate. Standardele de calitate se extind chiar până la furnizorii de servicii contractați de VEKA.
  • Reciclare garantată: Cu ajutorul VEKA Umwelttechnik GmbH, propria sa divizie de reciclare a ferestrelor vechi din PVC, VEKA nu oferă partenerilor săi doar servicii complexe pe termen lung, ci şi garanţia sustenabilității, factor important în creşterea vânzărilor pe termen mediu și lung.
  • Instrumente de servicii VEKA: Liniile directoare pentru montaj eficient, precum și soluțiile online VEKA pentru planificare și design, alături de manualele tehnice VEKA sunt instrumente valoroase, de mare ajutor pentru cei care utilizează produsele VEKA în munca de zi cu zi, în condiții de siguranță tehnică și fiabilitate.

Mai aproape de viitor

Noul sistem SOFTLINE 70 MB/ Smart Home: Acest sistem inovator de profile poate fi integrat complet în automatizările locuinţei. Acest lucru nu înseamnă doar că sistemul inteligent de ventilaţie, încălzire sau umbrire poate fi incorporat în conceptul de casă smart, dar şi că izolarea termică a ferestrei (Uw) poate atinge valori de până la 0,475 W/(m2K). La standul VEKA vor fi disponibile viitoarele soluţii integrate, exponate incorporate şi fotografii ce ilustrează implementarea iniţială.

Serviciul de Tehnologie VEKA: VEKA investeşte intens în cercetare, dezvoltare şi testare. O echipă interdisciplinară, formată din oameni creativi şi specialişti din diverse sectoare de activitate, lucrează pentru soluţii sigure, de viitor, oferite partenerilor VEKA.

VEKA SPECTRAL: VEKA SPECTRAL este noua tehnologie de extrudare a suprafețelor fine ale profilelor, având proprietăţi excepţionale atât în ceea ce priveşte aspectul, atingerea, stabilitatea şi uşurinţa în producția ferestrelor termoizolante – prima tehnologie de suprafaţă în calitatea superioară VEKA!

Acesta va fi UNIVERSUL VEKA la Fensterbau Frontale – 1000 de m2 de soluţii tehnologice orientate către un viitor durabil – Hala 6, Stand 253.

German
Citește articolul precedent:
FASCINATIA UNEI CULTURI INDEPARTATE, DEZVALUITA DE CEI TREIZECI SI CINCI DE CIRCARI AI CHINEI

Un proiect care si-a stabilit obiectivul de a face cunoscuta cultura chineza in lumea occidentala! Treizeci si cinci de circari,...

Închide