Unul din cinci sportivi străini care se tratează la Wiener Privatklinik este român

Sportivii de performanţă veniți din România reprezintă aproximativ 20% din numărul total al pacienților străini care se adresează anual spitalului austriac Wiener Privatklinik (WPK) pentru probleme de medicină sportive și traumatologie.

WPK, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, deţine un centru dedicat în cadrul căruia sportivii au acces la o gama complexă de terapii personalizate de recuperare în urma accidentărilor de toate formele şi gradele de gravitate, care au loc în timpul competiţiilor şi antrenamentelor.

Printre sportivii români care au beneficiat de-a lungul timpului de serviciile acestui centru de competență se numără și membrele lotului național de gimnastică.

Cele mai frecvente afecţiuni sunt leziunile la genunchi, ligamentele încrucişate şi leziunile la umăr, cazuri care se tratează în mod preferat prin proceduri chirurgicale minim-invazive, cu recuperare rapidă.

„Sportivii români aleg serviciile de chirurgie sportivă oferite de Wiener Privatklink pentru experiența chirurgicală vastă a medicilor, împreună cu standardele înalte şi varietatea terapiilor disponibile, aparatura de ultimă generaţie utilizată şi expertiza echipei medicale de elită, care îi îndrumă pe tot parcursul tratamentului. Austria şi spitalul WPK sunt recunoscute la nivel european în domeniul chirurgiei generale, dar şi chirugiei din traumatologie şi medicină sportivă şi recuperării medicale”, a declarat Ema Diea, directorul departamentului de marketing şi business development al spitalului.

Pe lângă serviciile de recuperare, centrul medical pune la dispoziţia sportivilor de performanţă şi examinări medico-sportive efectuate înaintea activităţilor fizice.

Cu o tradiţie medicală datând din 1871, WPK este unul dintre puţinele spitale din Europa care asigură cel mai nou tratament împotriva cancerului – imunoterapia.

 

German
Citește articolul precedent:
AHK România: Companiile germane, mai puţin optimiste

România oferă încă oportunități bune de afaceri, dar, pentru continuarea investiţiilor străine și crearea de locuri de muncă, companiile au...

Închide