Vânzările de frigidere Miele s-au dublat în prima jumătate a anului

Compania germană Miele a vândut în primul semestru peste 150 de frigidere în România, prin rețeaua de magazine proprii și comercianții parteneri , dublându-și volumele față de aceeași perioadă din 2016.

Produsele Miele sunt comercializate printr-o rețea de peste 60 de magazine proprii, exclusive, rețele specializate în vânzările de mobilier de lux și magazine independente de electro-IT.

„Produsul vedetă Miele din această vară, frigiderul de sine stătător cu front de sticlă se aliniază noilor tendințe de a construi spații de bucătărie cu electrocasnice încorporabile realizate preponderent din sticlă, iar prin ascunderea mânerelor, facilitează nu doar integrarea perfectă a aparatului în bucătărie, ci şi curăţarea ușoară. Susținerea tendințelor actuale din piață cu un produs de maximă performanță, care oferă tot confortul unui aparat cu dotările exclusive Miele și încurajează clienții să nu se conformeze alegerilor clasice în materie de design, au sprijinit dublarea vânzărilor de frigidere în această perioadă”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România.

Compania Miele, fondată în 1899, este un business deținut de familiile Miele şi Zinkann, aflate astăzi la a patra generație. Producătorul de echipamente electrocasnice are peste 17.700 de angajați și este prezent în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări, respectiv în 50 de țări prin intermediul distribuitorilor și importatorilor.

În anul financiar 2016/2017, grupul german a obținut vânzări în valoare totală de 3,71 de miliarde de euro.

Gama de produse Miele include aspiratoare, echipamente de întreținere a rufelor, mașini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri.

În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întreținere a rufelor și mașini de spălat vase pentru uz profesional, dar şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale și de laborator.

German
Citește articolul precedent:
Philip Morris investește 490 mil. euro în retehnologizarea fabricii din Otopeni

Philip Morris International va investi 490 de milioane de euro pentru a transforma fabrica de țigări din Otopeni, județul Ilfov,...

Închide