Vânzările Deichmann din România au avansat cu 12% anul trecut, la 74 milioane euro

Retailerul german de încălțăminte Deichmann a înregistrat anul trecut vânzări de 328,5 milioane lei (74 milioane euro) în România, livrările fiind mai mari cu 12% comparativ cu 2014. Deichmann Comercializare Încălțăminte a vândut în 2015 aproximativ 2,87 milioane perechi de pantofi, mai mult cu 4% față de anul precedent.

“Suntem foarte mulţumiţi de rezultat. De când am devenit lider de piaţă în România, ne putem extinde poziţia în fiecare an, pentru că ne concentrăm în mod constant pe nevoile clienţilor noştri”, a declarat Daniel Popa, director al subsidiarei locale. Deichmann Comercializare Încălțăminte a deschis cinci magazine noi anul trecut, rețeaua numărând în prezent 74 de locaţii. Pentru acest an, retailerul de încălțăminte a planificat deschiderea a șapte magazine noi.

Numărul de angajaţi ai companiei a crescut de la 551 la 612 persoane.
Deichmann, o afacere de familie cu sediul central în Essen, este cel mai mare comerciant de încălţăminte cu amănuntul din Europa.

Grupul a vândut în 2015 peste 172 de milioane de perechi de pantofi, în magazine şi online. Pentru 2016, Deichmann a planificat investiții de aproximativ 233 milioane euro în infrastructura internaţională.

German
Citește articolul precedent:
Parlamentarii vor să întindă o mână de ajutor samsarilor de rable

Preluare digi24.ro În timp ce rablele şi samsarii sufocă piaţa auto din România, parlamentarii vor să uşureze şi mai mult...

Închide