Werner Braun, ales președinte executiv al confederației patronale „Business România”

ES Werner Hans Lauk și Werner Braun

Omul de afaceri brașovean Werner Braun, personalitate recunoscută, printre altele, pentru implicarea în mișcarea patronală din România și în promovarea relaţiilor româno-germane, a fost ales în funcția de președinte executiv al confederației patronale „Business România”.

Federația a fost constituită la finele anului trecut, ca răspuns la provocările cu care se confruntă mediul de afaceri local, și își propune să reprezinte interesele antreprenorilor din România, indiferent de originea capitalului.

Printre inițiatorii confederației patronale „Business România” se numără reprezentanți din partea mai multor federații, alături de oameni de afaceri.

Werner Braun este preşedintele Clubului Economic German, membru al Forumului German și co-iniţiator al „Şcolii profesionale germane Kronstadt”, cunoscută la nivelul întregii ţări pentru calitatea formării profesionale pe care o oferă.

În martie 2016, Werner Braun a primit din partea Preşedintelui Republicii Federale Germania, Joachim Gauck, distincţia „Crucea de Merit în rang de cavaler a Ordinului de Merit al Republicii Federale Germania”, în semn de apreciere şi recunoaştere faţă de proiectele de dezvoltare economică şi de formare profesională dezvoltate de acesta în ultimii ani la Braşov.

Distincţia a fost acordată la Bucureşti, într-un cadru festiv, de către fostul ambasador al Republicii Federale Germania în România, ES Werner Hans Lauk.

German
Citește articolul precedent:
Florin Niculescu, director de subscrieri la Asirom VIG

Asirom Vienna Insurance Group (Asirom VIG), una dintre cele mai importante companii de asigurări de pe piață, l-a numit pe...

Închide