Wienerberger lansează un nou produs inovativ, unic pe piața din România, Porotherm 36,5 TermoPlus, pentru zidărie fără termoizolație suplimentară

Începând cu luna iunie, sectorul construcțiilor din România poate utiliza noua soluție inovatoare de înaltă calitate de la Wienerberger, Porotherm 36,5 TermoPlus – bloc ceramic șlefuit cu inserții de vată minerală bazaltică. Zidăria realizată cu Porotherm 36,5 TermoPlus aduce un plus de confort în clădiri și locuințe având cea mai bună performanță termică și prin menținerea temperaturii optime în locuință, indiferent de anotimp și în orice condiții.

Întrucât produsul conferă o transmitanță termică a zidăriei de 0,21 W/m²K nu mai este nevoie de un sistem de termoizolație suplimentar. Combinația dintre argilă arsă și vată minerală bazaltică asigură o temperatură optimă și calitatea aerului în încăpere. În plus,  sistemul de zidărie  realizat cu blocul ceramic șlefuit Porotherm 36,5 TermoPlus împreună cu spuma adezivă Porotherm Profi Dryfix sau mortarul în rost subțire, ajută constructorii să execute lucrările mult mai rapid și la temperaturi scazute de pana la -5℃.

Porotherm 36.5 TermoPlus este un produs inovator pentru construcții la cel mai înalt nivel cu multiple avantaje:

  • Tehnologie de ultimă generație pentru realizarea zidăriei ceramice

Blocurile ceramice cu inserții de vată minerală bazaltică reprezintă o combinație de materiale tradiționale și tehnologii de ultimă generație, soluția finală fiind rezultatul  experienței de peste 195 de inovație al Wienerberger. Îndeplinind cele mai exigente cerințe, blocurile ceramice Porotherm 36,5 TermoPlus permit un timp redus de execuție și o zidărie

curată și uscată care asigură caselor un climat sănătos și confortabil, pentru mai multe generații.

  • Microclimat sănătos pentru locuințe, din cărămidă făcută cu materiale naturale

Blocurile ceramice Porothern 36,5 TermoPlus sunt 100% naturale fiind realizate din argilă și inserții de vată minerală, din rocă vulcanică. Această combinație contribuie la calitatea aerului pentru o viață sănătoasă în locuințe fără mucegai.

  • Proprietăți excelente de izolare acustică

Sistemul de zidărie ceramică realizat cu Porotherm 36,5 TermoPlus are proprietăți excelente de izolare fonică.

  • Protecție împotriva focului

Blocurile ceramice Porotherm 36,5 TermoPlus sunt încadrate la cea mai bună clasă din punct de vedere al rezistenței împotriva focului, clasa A1.

  • Utilizare și la temperaturi scăzute

Folosirea spumei adezive Porotherm Profi DTYFIX permite execuția zidăriei mult mai rapid decât în mod tradițional, astfel că sistemul poate fi utilizat chiar și la temperaturi de până la -5 grade C.

German
Citește articolul precedent:
20 de ani de parteneriat Elmas-Linde Material Handling, in Romania

Evenimentul desfasurat in 16 Iunie 2016 la sediul central Elmas a marcat implinirea a 20 de ani de parteneriat de...

Închide