Afacerile GEZE România au urcat la 4,4 milioane euro în anul financiar 2018-2019

Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România

GEZE România, furnizor de sisteme premium de acționare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, și-a majorat afacerile cu 10% fiscal 2018-2019, până la 4,4 milioane de euro.

Categoria sistemelor de uși glisante automate înregistrează cea mai mare pondere în totalul afacerilor, fiind urmată de segmentul ușilor rotative.

„Reușitele de business din prezent se datorează creșterii segmentelor de office și comercial, dar și a consolidării parteneriatelor cu cei mai importanți dezvoltatori din țară, a profesionalismului cu care am tratat toate proiectele, indiferent de gradul de complexitate. Aceste aspecte ne întăresc poziția de leadership și trasează abordările viitoare, bazate pe consultanță constantă pentru a atinge performanțe pe termen lung pentru toate părțile implicate în procesul de construcție și, ulterior, de exploatare a clădirilor”, a declarat, într-un comunicat, Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Pentru actualul an financiar (iulie 2019 – iulie 2020), compania vizează consolidarea business-ului, asigurând astfel sustenabilitatea creșterilor atinse, extinderea depozitului, pentru a putea acomoda nivelul operațional în creștere, precum și lărgirea echipei, prin atragerea de membri noi.

„În continuare ne confruntăm cu dificultăți și provocări venite din zona legislativă, care acutizează criza forței de muncă calificate, lipsa predictibilității economice pe termen mediu, dar și controlul sporadic și învechit al autorităților care permit apariția pe piață a unor produse și soluții neconforme, parțial reglementate și comercializate la prețuri sub nivelul sistemelor corespunzătoare”, a mai spus Stanislav.

Piața locală a construcțiilor a avut o evoluție stabilă în primul semestru, tendință care va continua până la finele anului, conform semnalelor primite din partea clienților și a partenerilor, arată compania.

„În această perioadă, proiectele anunțate și cele aflate în curs de desfășurare vor asigura o evoluție pozitivă, păstrându-se însă presiunea asupra nivelului de preț care limitează considerabil complexitatea și calitatea soluțiilor și a produselor implementate”, se mai arată în comunicat.

Printre proiectele de referință finalizate în decursul anului financiar încheiat, în care GEZE România a livrat atât produsele necesare, oferind în același timp și consultanță, se numără Iulius Town Timișoara, Shopping City Timișoara, Satu Mare și Sibiu dezvoltate de NEPI Rockcastle, Globalworth Campus și Renault, The Mark, Business Garden Bucharest, The Bridge 1 și 2.

Totodată, printre proiectele în curs de desfășurare se numără Hilton Garden Inn Otopeni, The Bridge 3, Globalworth Campus 3, Blue Rose și Marriott Dimitrie Pompei.

Compania germană GEZE, dezvoltator şi producător de sisteme de acționare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă, a fost înființată în 1863. În prezent, grupul are 32 de subsidiare la nivel mondial și peste 3.000 de angajați.

În România, GEZE este prezentă din 2004 și funcționează ca subsidiară independentă din 2010.

German
Citește articolul precedent:
Kaufland lansează serviciul de livrări rapide la domiciliu printr-un parteneriat cu Glovo

Clienții Kaufland România pot comanda produse alimentare sau nealimentare din hipermarketurile retailerului utilizând aplicația Glovo, serviciul de livrare rapidă fiind...

Închide