Afacerile grupului DENT ESTET au crescut cu 34% în primele nouă luni, la peste 46 milioane lei

Grupul DENT ESTET, liderul pieței de medicină dentară din România, și-a majorat afacerile cu 34% în primele nouă luni ale acestui an, la 46,77 milioane lei, și a avut un număr de 8.300 de pacienți noi în perioada analizată, cu 24% mai mulți față de intervalul similar din 2018.

„Dinamica primelor nouă luni ale anului a fost una extraordinară. Din punct de vedere business, grupul DENT ESTET reconfirmă poziția de lider al pieței la nivel național și continuă să se dezvolte asumat și responsabil, respectând aceleași standarde de excelență și aceleași protocoale de lucru în toate clinicile. Suntem mândri că în continuare împărtășim aceeași structură sănătoasă și am încredere că DENT ESTET își va menține ecartul considerabil de peste 30% față de următorul jucător din piață”, a declarat, într-un comunicat, Mihai Marcu, Președintele Consiliului de Administrație al MedLife.

Grupul MedLife deține 60% din acțiunile DENT ESTET, iar restul de 40% sunt în continuare deținute de dr. Oana Taban, fondatorul rețelei de stomatologie.

Cea mai mare pondere în evoluția cifrei de afaceri o reprezintă serviciile de implantologie dentară, veniturile raportate pe acest segment bifând un avans de 46% în perioada ianuarie – septembrie. Pe de altă parte, numărul de vizite în clinică a crescut cu 20% în primele trei trimestre.

„Rezultatele indică o performanță dublă față de estimările de la începutul anului, atingând deja valoarea cifrei de afaceri pe întreg anul 2018. Faptul că suntem numărul unu și continuăm să creștem considerabil și constant cifra de afaceri, este un lucru extraordinar mai ales pentru piața serviciilor de stomatologie, una extrem de fragmentată. Mai mult, acest statut de lider se reflectă și în gradul de eficiență în business, susținut de numărul crescut de cazuri complexe care ni se adresează nouă, echipei noastre performante și competitive de medici, orientați către obținerea celor mai bune rezultate pe termen lung. DENT ESTET își păstrează principiile care fundamentează filosofia companiei încă de la înființare: înaltă acuratețe în diagnostic și tratament, experiență medicală desăvârșită oferită pacientului și o echipă medicală responsabilă”, a spus dr. Oana Taban, Fondator & CEO al DENT ESTET.

Grupul DENT ESTET este, în acest moment, cea mai complexă rețea de stomatologie din România și include zece clinici, trei centre integrate de radiologie digitală, primul și singurul departament ATI dintr-o clinică dentară din România, cu o echipă de 14 specialiști în anestezie, patru studiouri foto Future Smile Design, patru cabinete de psihologie și un program educațional de management medical. Suprafața totală a spațiilor depășește 3.500 metri pătrați.

„Sursa evoluției din primele nouă luni ale lui 2019 o reprezintă echipa de peste 350 de specialiști care formează Grupul DENT ESTET, cel mai mare angajator de pe piața serviciilor de medicină dentară din România. Mai mult, faptul că medicii noștri lucrează exclusiv în clinicile noastre, că avem echipe de management dedicate fiecărei clinici și că ne bucurăm de o echipă stabilă, ai cărei membri lucrează împreună de cel puțin zece ani, reprezintă un model de recrutare și retenție încă unic în stomatologia din România. Știm cât de important este să ne dezvoltăm împreună, să construim și să menținem legături puternice cu pacienții”, a adăugat dr. Oana Taban.

DENT ESTET a pus bazele unui Cod de Integritate în Medicina Dentară, care ghidează standardul de funcționare a tuturor clinicilor din rețea. Astfel, în cadrul fiecărei clinici DENT ESTET se regăsesc toate centrele de excelență de specialitate: implantologie, estetică dentară, ortodonție, stomatologie pediatrică, management medical. În plus, laboratorul de tehnică dentară complet digitalizată Aspen oferă suport fiecărei clinici.

„Evoluția digitală a acestui domeniu a oferit contextul potrivit pentru dezvoltarea unui segment de servicii dentare premium, tot mai des accesat de către pacienți. Ne bucurăm să vedem că piața devine concurențială, apreciem tot ceea ce este integru și de valoare, iar în această arie de servicii, pe lângă DENT ESTET, topul jucătorilor activi mai include clinici precum Implantodent, DentalMed sau Nicolescu Agatstein Dental Clinique, care oferă soluții de excelență pacienților”, a mai spus CEO-ul grupului.    

DENT ESTET precizează că va continua planurile de dezvoltare a businessului și are în vedere achiziții și parteneriate în noi orașe din afara Bucureștiului, dar și consolidarea activităților din clinicile deja existente.

Grupul DENT ESTET a fost înființat în anul 1999, iar în prezent este lider de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România. În cei 20 de ani de existență, echipa s-a extins la un număr de 350 de specialiști, dintre care 110 sunt medici. Aceștia au tratat de-a lungul timpului peste 80.000 de pacienți.

German
Citește articolul precedent:
Închide