Allianz-Țiriac Asigurări a numit un nou director de operațiuni

Mirjana Krolo va prelua la 1 ianuarie funcția de director al Direcţiei Operaţiuni Allianz-Ţiriac, poziție ocupată anterior de Cristian Ionescu.

De origine croată, Mirjana Krolo, în vârstă de 42 ani, conduce de peste 5 ani Divizia IT din cadrul Allianz-Ţiriac. Anterior, ea a ocupat aceeaşi funcţie în cadrul Allianz Zagreb (Croaţia).

„Aducerea Mirjanei în echipa de Board a companiei reprezintă avantaje din cel puţin două motive: profilul său tehnic şi calităţile sale personale ne vor ajuta foarte mult să accelerăm indeplinirea obiectivelor de digitalizare a businessului, în contextul în care Allianz-Ţiriac îşi propune să devină nu doar o companie de asigurări cu procese digitalizate, ci o companie de înaltă tehnologie cu licenţă de asigurări. În egală măsură, prin numirea sa în calitate de COO, echilibrăm balanţa în echipa de Board, asigurând astfel o diversitate de gen care, cu siguranţă va uşura şi mai mult procesul decizional. Am încredere că Mirjana va aduce un plus de energie şi competenţă”, a declarat Virgil Şoncutean, CEO Allianz-Ţiriac Asigurări.

Cu o experienţă consolidată în domeniul tehnologiei informaţiei, dar şi în vânzări, Mirjana este implicată direct în numeroase proiecte care vizează dezvoltarea operaţională şi tehnologică a companiei.

Allianz-Țiriac a înregistrat anul trecut un volum al veniturilor din prime la nivel agregat (asigurări generale și asigurări de viață & sănătate) de peste 1,2 miliarde lei, în creștere cu circa 16% față de 2015.

German
Citește articolul precedent:
Game changers
Game changers. A conference for Project Managers today: ce spun specialiștii despre un domeniu aflat într-o continuă schimbare

Pe 7 decembrie, la București, a avut loc prima ediție a evenimentului “Game changers. A conference for Project Managers today”....

Închide