Alukönigstahl România, lider pe piața sistemelor din aluminiu, PVC și oțel, a anunțat deschiderea unui magazin online dedicat partenerilor, având în portofoliu piese de schimb pentru fereste și uși, precum și materiale de montaj.

„Suntem o companie care ține pasul cu dezvoltările tehnologice și care este atentă la cerințele clienților noștri, iar acest shop online este completarea firească la serviciile oferite până în prezent. Magazinul online www.aksmagazin.ro va distribui accesorii pentru ferestre și uși, scule și materiale pentru tâmplărie și pereți cortină și va oferi partenerilor noștri servicii complete, comode și de calitate”, a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova.

În prezent, magazinul online are în stoc 70 de tipuri de produse complementare, precum amortizoare pentru ferestre și uși, glafuri, materiale de montaj și pentru întreținere.

„Pentru a preveni apariția situațiilor unor montaje defectuoase, magazinul online Alukönigstahl România se adresează doar către segmentul de business, în principal firmelor de reparații”, arată Alukönigstahl.

Înființată în 1864, compania austriacă Alukönigstahl este o afacere de familie dezvoltată de-a lungul a cinci generații. În prezent, grupul acoperă 17 țări sud-est europene. Filiala din România a fost înființată în anul 1995, cu sediul și depozitul central în București și un birou tehnico-comercial în Cluj.