Alukönigstahl a investit 60.000 euro în deschiderea unui showroom la Chișinău

Alukönigstahl, sucursala grupului austriac omonim, lider european pe piața sistemelor din aluminiu, PVC și oțel, deschide un sediu nou la Chișinău, în Republica Moldova, care include și un showroom, proiect care a atras o investiție de aproximativ 60.000 de euro.

Noul sediu, cu o suprafață de 120 de mp, expune cele mai noi produse și soluții ale companiei.

„Ne bucurăm că, la doi ani de la înființarea filialei locale, anunțăm acum deschiderea primului showroom din Republica Moldova, amenajat cu ajutorul unor sisteme și soluții de ultimă generație de la Schüco și Warema, partenerii noștri. Acesta este împărțit în două zone mari: zona operațională, care susține activitățile zilnice ale echipei, dar și zona expozițională, unde partenerii pot fi consiliați de specialiștii noștri în alegerea soluțiilor potrivite pentru proiectele lor”, a declarat Attila Beer, administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova.

Pentru anul în curs, Alukönigstahl Moldova estimează o creștere de cel puțin 20% a business-ului și are în plan să își extindă echipa, în prezent firma având doi angajați.

Sucursala de la Chișinău a înregistrat anul trecut vânzări de peste 550.000 euro, livrând soluții arhitecturale din aluminiu pentru diverse clădiri de birouri, precum sediul Starnet, dar și construcții rezidențiale.

Înființată în 1864, Alukönigstahl este o companie de familie dezvoltată de-a lungul a cinci generații, iar în prezent acoperă 17 țări sud-est europene.

Filiala din Republica Moldova, cu sediul în Chișinău, a fost înființată în anul 2016.

German
Citește articolul precedent:
Untitled
Festivalul Săptămâna Haferland: „meșteșugul” de a aduce turiști în satele săsești

Cea de-a șasea ediție a Săptămânii Haferland, cel mai mare eveniment local dedicat promovării zonei săsești din Transilvania, va avea...

Închide