Alukönigstahl România furnizează pentru Coresi Business Campus sisteme pentru ferestre și pereți cortină din aluminiu

București, 17 decembrie 2019 – Alukönigstahl România, specialistul în sisteme de aluminiu, oțel și PVC de cea mai înaltă calitate, dotează clădirile de birouri de clasă A din cadrul Coresi Business Campus cu sisteme de pereți cortină FW 50+ și FWS 50 și sisteme pentru ferestre AWS 65 de la Schüco, contribuind astfel la modernizarea și revitalizarea celui mai mare proiect de regenerare urbană și comunitară din România.

Sistemele Schüco livrate sunt caracterizate prin valori de izolare termică, fonică și antiefracție excepționale, care permit realizarea unor arhitecturi cu un design inovator, care se adaptează stilului de viață urban de astăzi.

”Ne bucurăm să livrăm soluțiile noastre în astfel de proiecte care redefinesc standardele în materie de birouri. Colaborarea cu cei de la Coresi a demarat încă din 2013, când am început primele lucrări pentru schimbarea tâmplăriei cu sisteme Schüco performante și moderne, iar în prezent continuăm să îi susținem în construcția de noi clădiri. Acest parteneriat îndelungat confirmă faptul că sistemele furnizate răspund cu succes exigențelor actuale, iar serviciile de consultanță tehnică ajută la reușita în implementare. O confirmare a acestuia este și noul contract pentru clădirea de curând începută, care va fi finalizată în 2020”, afirmă Attila Beer,  Administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova.

Confortul termic și fonic, dar și condițiile de siguranță pentru cei aproximativ 5.500 de angajați din toate clădirile sunt asigurate de anvelopele clădirilor realizate din sisteme de pereți cortină din aluminiu FW 50+/ FWS 50 de la Schüco. Cu finisaje de excepție, peretele cortină Schüco FW50+/FWS 50 oferă și o eficiență energetică ridicată datorită noilor izolatori, fiind printre cel mai vândut și apreciat sistem arhitectural din întreaga Europă.

Sustenabilitatea și gestionarea consumului de energie în clădiri devine o preocupare tot mai mare pentru dezvoltatori, prin urmare alegerea sistemului de ferestre Schüco AWS 65 a reprezentat soluția potrivită. Sistemul are caracteristici bune de izolare termică, valoarea Uf este de 2,1 W/(m²K), lățimea vizibilă de 117mm și permite realizarea unor ferestre de mari dimensiuni, care lasă să pătrundă mai multă lumină naturală în interior. 

Coresi Business Campus este unul dintre cele mai ample proiecte de regenerare urbană din România ce a transformat fosta platformă industrială, Tractorul, într-un parc de business vibrant, cu numeroase spații de birouri neconvenționale, contemporane ce au la bază elemente arhitecturale industriale. Dezvoltatorii proiectului continuă construcția de clădiri pentru următorii opt ani, estimat să ajungă la 100.000 de metri pătrați.

 

Despre Alukönigstahl România

Alukönigstahl este o companie de succes, activă în Europa, care se află la a patra generație în proprietatea familiei König. Munca în echipă și dezvoltarea inovativă a produselor au propulsat Alukönigstahl în poziția de lider de piață. De peste 60 de ani există o alianță cu doi producători internaționali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu și experți în PVC și Jansen, specialist în profile din oțel.

Din 1995 a fost înființat și Alukönigstahl România, cu sediul central și depozitul în București. Împreună cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investițiilor imobiliare, arhitecturii și construcțiilor metalice, în ultimii 24 de ani Alukönigstahl România a realizat peste 5.000 de proiecte și construcții reprezentative, dintre care amintim: Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iași, Cluj și Timișoara.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro, Pagina de Facebook sau de Instagram.

German
Citește articolul precedent:
Închide