Andreea Petrișor, noul Managing Director al grupului german Delivery Hero în România

Andreea Petrișor, Managing Director Delivery Hero România

Andreea Petrișor a fost numită în echipa locală de management a grupului german Delivery Hero SE, una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global, prezentă în România prin operațiunile foodpanda și hipMenu.

Din noua poziție, ea se alătură lui Radu Bălăceanu (Managing Director) la conducerea foodpanda România, de unde urmează să coordoneze activitățile operaționale, precum logistică, relații clienți, financiar și alte funcții suport.

În același timp, Andreea Petrișor preia conducerea executivă a afacerilor hipMenu pe plan local. Lansată în anul 2013, la Cluj-Napoca, platforma hipMenu.ro a fost achiziționată în luna august 2018 de către Delivery Hero, grup cu sediul central în Berlin.

„Mă bucur să mă alătur echipei de management Delivery Hero în România, unde voi avea un dublu rol: de Co-Managing Director al foodpanda România și hipMenu. Principalele mele obiective se leagă de creșterea calității operaționale a serviciilor pentru cele două platforme, cât și crearea unei organizații puternice, bazată pe procese bine definite astfel încât afacerile grupului Delivery Hero să se poată dezvolta și să își consolideze poziția de lider detașat al pieței pe plan local”, a declarat Andreea Petrișor.

Noul managing director a ocupat în ultimii nouă ani funcția de project manager în cadrul companiei de consultanță Roland Berger, poziție din care a coordonat echipe mari în proiecte locale și internaționale dintr-o gamă extinsă de industrii. Ea a absolvit în 2010 ca șefă de promoție European Business School din Londra și a obținut un MBA în cadrul INSEAD, în 2015.

„Intrarea Andreei în echipa noastră vine într-un moment în care business-ul Delivery Hero în România este într-un stadiu accelerat de dezvoltare. Ea va coordona activitatea operațională, în timp ce eu mă voi concentra în continuare de partea de vânzări și marketing. Totodată, Andreea aduce un foarte mare plus de valoare celor două companii, ceea ce ne ajută să lucrăm foarte bine împreună”, a spus Radu Bălăceanu, Managing Director foodpanda România.

Serviciile grupului Delivery Hero pot fi accesate online și de pe mobil în peste 40 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, America Latină și regiunea Asia-Pacific. Delivery Hero livrează prin propriul serviciu de livrare în peste 60 de metropole din întreaga lume. Compania, cu sediul central la Berlin, are peste 14.000 de angajați.

German
Citește articolul precedent:
Specialiștii din România, așteptați la EMO Hannover 2019, cel mai important târg pentru prelucrarea metalelor la nivel mondial

Ediția cu numărul 22 a expoziției EMO, eveniment de referință la nivel internațional în domeniul prelucrării metalelor, se desfășoară în...

Închide