Andrei Frunză, care a condus anterior platforma de recrutare online eJobs, va prelua în luna septembrie poziția de CEO al Clever Taxi, în locul lui Mihai Rotaru, unul din fondatorii aplicației mobile pentru comenzile de taxi.

„Creșterea constantă de la an la an a poziționat Clever Taxi drept cea mai cunoscută și utilizată aplicație de transport din România, fapt care a condus, ulterior, la unul dintre cele mai mari exituri din piața de mobile locală. Am decis, așadar, să iau o pauză. Suntem fericiți că l-am găsit pe Andrei după luni de căutări. Sunt mândru de moștenirea pe care o las: o companie lider de piață, cu o valoare de peste 100 de milioane de euro în curse procesate anual și o echipă frumoasă, care a realizat ceva unic”, a declarat Mihai Rotaru, care va rămâne la conducerea companiei până în septembrie 2018, pentru a asigura o tranziție ușoară noului CEO.

Andrei Frunză a coordonat anterior operațiunile eJobs Group, lider al pieței de servicii de recrutare online. Experiența sa profesională include, de asemenea, poziții de management în proiecte de online payments, digital publishing și marketplaces.

Clever Taxi, fondată în 2010, este prima aplicație de e-hailling din România care permite plata cursei cash sau cu cardul, având un milion de utilizatori și peste 20.000 de șoferi înregistrați. Firma are mai mult de 50 de angajați și este disponibilă în peste 20 de orașe din România.

În iunie 2017, Clever Taxi a fost cumpărată de Intelligent Apps, parte a grupului german Daimler.