Andrei Timofte, CEO Novis Plaza: ,,Novis Plaza oferă experiența unui amestec unic de facilități și spații de birouri personalizabile”

O mulțime de figuri boemice au tendința de a ilustra spațiile de birouri ca o închisoare cu patru pereți, cu luminile fluorescente și sunetul tastelor de apăsare în fundal, unde toată creativitatea sau sufletul sunt lăsate la intrare. Dar nu este chiar adevărat. Din fericire, spațiile de birouri au evoluat spre bine, unele dintre ele devenind la fel de confortabile ca casele.

Există o mulțime de motive pentru care fiecare companie ar trebui să aibă un spațiu de birou, deoarece acest lucru poate influența direct legătura între echipe, punctualitatea și chiar cultura companiei. De obicei, designul este primul, dar la fel de important este și arhitectura clădirii. Acesta este motivul pentru care l-am întrebat pe Andrei Timofte, CEO al Novis Plaza, cea mai inovativă cladire de birouri din Cluj-Napoca, care ne-a împărtășit filosofia de design.

Spuneți-ne câteva cuvinte despre dumneavoastră

Fiind crescut într-o familie antreprenorială, am avut șansa de a experimenta problemele legate de afaceri și de a fi implicat în luarea deciziilor încă de la o vârstă fragedă. Această experiență, combinată cu o educație multiculturală la Școala Internațională Americană din București, m-a ajutat să devin o persoană ambițioasă, cu spirit deschis, cu calități de conducere care pot ajuta o afacere să se extindă și să atingă un nivel ridicat de rentabilitate. Sunt un lider dinamic cu o experiență de peste 10 ani în domeniul imobiliar,  atât în dezvoltarea și gestionarea proiectelor.

Spuneți-ne mai multe despre Novis Plaza și facilitățile oferite de clădirea de birouri de clasa A.

“Novis Plaza reprezintă o renaștere modernă a ideii de clădire de birouri prin utilizarea unui concept nou și inovator. Viziunea din spatele clădirii noastre este de a dezvolta un ecosistem urban evoluat, unde, împreună cu chiriașii noștri, putem atinge excelența afacerilor în echilibru cu tehnologia și natura. Oferim chiriasilor noștri un amestec unic de facilități orientate spre bunăstare, cum ar fi terasa Oasis, o terasă în stil japonez cu o panoramă de 360 ​​de grade asupra orașului, zona The Lounge care găzduiește o cafenea, o sală de jocuri și alte metode de relaxare, o sală de conferințe cu o capacitate de 300 de persoane, o sală de gimnastică și mai multe opțiuni de mobilitate ecologică “, a declarat Andrei Timofte, CEO Novis Plaza.

De ce ar alege o companie să se mute aici?

“Prin utilizarea tehnologiei actuale în spatele inteligenței ambientale, Novis Plaza oferă experiența unui amestec unic de facilități și spații de birouri personalizabile. Considerăm că potențialii locatari sunt utilizatori activi în ecosistemul nostru urban. Bunăstarea lor reprezintă  un factor cheie în eforturile noastre de construire a comunității. Astfel, considerăm că orice companie care alege să vină la Novis Plaza, devine un membru activ în dezvoltarea comunității. Designul interior reflectă conceptul de “Clădire de birouri cu suflet”, care oferă angajaților o creștere a productivității, sporește eficiența afacerii și oferă o soluție perfectă pentru a face pe colegii să se simtă ca acasă. Designul Novis Plaza a fost conceput în mod intenționat pentru a vă asigura că pasiunea este în armonie perfectă cu spațiul dvs. de lucru. Noi suntem cei care vă stimulează șansele de inițiativă și vă oferă o sursă de inspirație pentru a găsi noi idei de implementat. Dacă aveți un început, un spațiu de birou devine o necesitate odată ce echipa începe să crească. Dintre motivele pe care le-am afirmat mai devreme, putem adăuga că echipele care lucrează împreună sunt mult mai productive.” a declarat Andrei Timofte.

Care sunt cele mai mari probleme ale clădirilor de birouri din Cluj-Napoca și cum le-ai abordat în Novis Plaza?

“Accesibilitatea este un factor cheie în luarea deciziilor care clădire de birouri este cea mai potrivită pentru o companie. Acestea fiind spuse, cele mai multe clădiri de birouri sunt concentrate în jurul centrului orașului, care oferă conexiuni mai bune cu alte facilități, cum ar fi transportul în comun. În ultimii ani, însă, accesibilitatea nu este suficientă, nevoile chiriașilor s-au înmulțit. Angajatul modern nu-și mai călăuzește cariera cu numărul de ani petrecuți într-o companie, cu numărul din salariu, și nici măcar cu istoria unei companii. Angajatul contemporan își petrece ⅓ de zi la serviciu, în fața calculatorului, într-un mediu care nu ar fi inspirat și ademenitor. Prin urmare, este important ca el sau ea să se implice într-un mediu care încorporează elemente naturale, oferă confort și bunăstare și sporește nivelurile de productivitate. Angajatul modern își îndrumă alegerile profesionale prin mantra “Eu sunt stăpânul soarta mea: eu sunt căpitanul sufletului meu”, în cazul nostru “stăpânul carierei mele”. Novis Plaza este situată în apropierea dealurilor împădurite din Cluj-Napoca, într-o locație excelentă pentru ședințe de team-building în aer liber pentru chiriașii noștri. În plus, oferim chiriașilor noștri un amestec de facilități orientate spre bunăstare, cum ar fi Terasa Oasis, o terasă în stil japonez, cu o panoramă panoramică la 360 de grade a orașului, un loc perfect pentru sesiuni de yoga și meditație, zona The Lounge care găzduiește o cafenea, o sală de jocuri și alte metode de relaxare, Sala de evenimente Novis cu o capacitate de 300 de persoane, o sală de gimnastică și mai multe opțiuni de mobilitate verde “, a adăugat Andrei Timofte.

German
Citește articolul precedent:
Despre mobilitatea viitorului la Electric Drive

BusinessMark te invită la conferința Electric Drive, pe 21 mai la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Conferința va aborda aspecte legate...

Închide