Hotelul Athénée Palace Hilton București a primit, pentru al treilea an consecutiv, distincția Romania’s Leading Hotel și pentru al doilea an consecutiv premiul Romania’s Leading Business Hotel din partea World Travel Awards Europe 2018  - cel mai prestigios program de premiere a industriei de turism.

Ceremonia de gală desfășurată pe 30 iunie la Atena în Grecia, a adus în palmaresul hotelului Athénée Palace Hilton două dintre cele 19 premii câștigate de lanțul hotelier Hilton, conform voturilor acordate de profesioniști din domeniul turismului internațional.

Cele două titluri câștigate de Athénée Palace Hilton în 2018 - Romania’s Leading Hotel și Romania’s Leading Business Hotel – poziționează hotelul drept lider al ospitalității în România și subliniază încă o dată calitatea serviciilor oferite, precum și angajamentul său de a oferi experiențe remarcabile și facilități de top atât pentru business, cât și pentru petrecerea timpului liber.

Rainer Gieringer, directorul general al Athénée Palace Hilton, a declarat: „Suntem onorați să fim recunoscuți de World Travel Awards drept lider în domeniul ospitalității din România pentru cel de-al treilea an consecutiv. Ambele premii de anul acesta dovedesc pasiunea și dedicarea noastră de a oferi servicii de înaltă clasă tuturor oaspeților. Le mulțumim în mod deosebit membrilor echipei Athénée Palace Hilton, care au făcut posibilă această mare realizare.”

Lanțul Hilton a fost recunoscut în următoarele categorii la Premiile World Travel Awards Europa:

 • Europe’s Leading Airport Hotel: Hilton London Heathrow Airport
 • Europe’s Leading Business Hotel: Hilton London Bankside
 • Europe’s Leading Conference Hotel: Hilton Molino Stucky Venice
 • Europe’s Leading MICE Hotel: Hilton London Bankside
 • Austria’s Leading Business Hotel: Hilton Vienna Danube Waterfront
 • Austria’s Leading Hotel: Hilton Vienna Plaza
 • Austria’s Leading Hotel Suite: Penthouse Presidential Suite @ Hilton Vienna
 • Belarus’s Leading Business Hotel: DoubleTree by Hilton Minsk
 • Cyprus’s Leading Business Hotel: Hilton Cyprus
 • England’s Leading Business Hotel: London Hilton on Park Lane
 • Finland’s Leading Hotel: Hilton Helsinki Strand
 • Germany’s Leading Business Hotel: Hilton Munich Park
 • Greece’s Leading Business Hotel: Hilton Athens
 • Hungary’s Leading Hotel: Hilton Budapest
 • Italy’s Leading Conference Hotel: Hilton Molino Stucky Venice
 • Poland’s Leading Business Hotel: Hilton Gdansk
 • Romania’s Leading Business Hotel: Athenee Palace Hilton Bucharest
 • Romania’s Leading Hotel: Athenee Palace Hilton Bucharest
 • Spain's Leading Business Hotel: Hilton Diagonal Mar Barcelona

Premiile World Travel Awards, înființate în 1993 pentru a recunoaște, a recompensa și pentru a celebra excelența în sectorul ospitalității, au devenit o instituție globală cheie a industriei și sunt recunoscute ca referință a calității la nivel mondial.

Mai multe informații despre categoriile și câștigătorii World Travel Awards 2018 pot fi găsite la https://www.worldtravelawards.com/winners/2018/europe.

Despre Athénée Palace Hilton București

Athénée Palace Hilton este unul dintre cele mai sofisticate și prestigioase hoteluri ale Bucureștiului. Construit în 1914, hotelul este un adevărat punct de reper istoric situat în inima orașului, în Piața Revoluției. Hotelul oferă cazare la cele mai înalte standarde în cele 272 de camere și apartamente, servicii premium de întâlniri în cele 13 săli de conferință complet echipate, un Club de Sănătate și Fitness, și condiții rafinate de servire a mesei în cele două restaurante, terasă și bar.

Despre Hilton

Hilton (NYSE: HLT) este lider la nivel mondial în industria ospitalității, cu un portofoliu alcătuit din 14 brand-uri ce cuprind peste 5.300 de hoteluri și proprietăți cu aproape 863.000 camere în 106 țări și teritorii. Hilton este dedicat îndeplinirii misiunii sale de a fi cea mai ospitalieră companie din lume, oferind experiențe excepționale – în fiecare hotel, fiecărui oaspete, de fiecare dată. Portofoliul companiei cuprinde: Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Tapestry Collection by Hilton, Embassy Suites by Hilton, Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, Tru by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton și Hilton Grand Vacations. Compania deține și programul de loializare Hilton Honors. Membrii Hilton Honors ce rezervă direct prin canalele Hilton primesc beneficii instant, inclusiv o formă flexibilă de plată care le permite membrilor să aleagă câte puncte combină cu bani, discount-uri speciale care nu pot fi găsite în altă parte și Wi-Fi standard gratuit. Accesați noutățile la newsroom.hilton.com și conectați-vă prin conturile de Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram și YouTube.