Avenir Telecom, unul dintre cei mai mari distribuitori de telefoane, accesorii pentru telefoane mobile şi servicii de telecomunicaţii din România, lansează seria de telefoane mobile premium Energizer.

Noua serie Energizer include trei game de telefoane mobile: Energizer Power Max (două modele), Energizer  Hardcase (patru modele) și Energy, care include două modelele smartphone slim și două modele feature phone.

„Noile telefoane Energizer, cu o capacitate peste medie a bateriei, de până la 5.000 de mAh, și specificații tehnice de top, au fost gândite ca răspuns la nevoile clienților pentru produse la cele mai înalte standarde de calitate și la prețuri accesibile. Lansăm, în România, noua serie de telefoane Energizer, ce cuprinde 10 modele destinate utilizatorilor activi, care îşi doresc dispozitive rezistente, performante, de calitate și cu feature-uri specifice telefoanelor high-end, dar la un preţ mai bun. Odată cu lansarea noii game de telefoane, anunțăm și extinderea garanției la 10 ani pentru toate accesoriile sub brandul Energizer”, a declarat Costin Soare, director operațional Avenir Telecom.

Telefoane mobile Energizer  sunt disponibile în prezent la Flanco, eMAG, Cel.ro, Elefant.ro, PCGarage.ro, Auchan și Bayern Mobile Solution. Două dintre noile modele de telefoane, Energy Plus S550 LTE şi PowerMax P550S, pot fi achiziţionate, cu abonament, din rețeaua de magazine Internity, partener Telekom România.

Cu o experiență de 29 de ani în industria de telefoane mobile și cu peste 20 de milioane de telefoane și accesorii vândute la nivel mondial, în 65 de țări, grupul francez Avenir Telecom produce și distribuie accesorii marca Energizer din anul 2010, de când a preluat licența de la producătorul american de baterii Energizer, și telefoane mobile din anul 2017.

În România, Avenir Telecom este prezentă de aproape 21 de ani, și operează unul dintre cei mai mari retaileri GSM, Internity, cu o rețea națională de 50 de magazine. Internity oferă produsele și serviciile operatorului de telefonie mobilă Telekom România, precum și o gamă extinsă de telefoane și accesorii GSM sub marca proprie Energizer.