B. Braun începe construcția fabricii din Timiș, o investiție de 120 milioane euro

Grupul german B. Braun, unul dintre cei mai importanți furnizori de produse medicale la nivel mondial, începe lucrările la cea mai mare investiție greenfield pe care o realizează în România, la Sânandrei, județul Timiș.

Investiția totală se ridică la 120 de milioane de euro și va genera 250 de noi locuri de muncă.

„Motivele pentru care am decis să extindem operațiunile noastre din județul Timiș cu o nouă investiție sunt personalul calificat și bine instruit, proximitatea unui centru universitar de top și  infrastructura dezvoltată care permite accesul facil pe piețele din Europa de Sud-Est. Odată cu finalizarea acestei noi investiții, România va deveni un centru strategic și mai puternic pentru B. Braun în această regiune”, a declarat Christian Braun, CEO, B. Braun Regiunea Europa de Sud Est.

Proiectul COMPASS, anunțat de companie în aprilie 2017, va cuprinde un centru regional de distribuție, un centru de cercetare-dezvoltare și servicii științifice, un centru administrativ și o nouă  fabrică de soluții perfuzabile. Suprafața desfășurată a proiectului va fi de 37.000 metri pătrați.

German
Citește articolul precedent:
Laborator CNDG
Holcim România susține lotul național de informatică prin dotări de ultimă generație la Colegiul Național Dinicu Golescu din Câmpulung

În perioada 04 – 10 mai 2018, Colegiul Național Dinicu Golescu din Câmpulung găzduiește tabăra de pregătire a lotului național...

Închide