Balul Mascat Venețian aduce speranță acolo unde este nevoie

13 februarie 2020 – Sâmbăta trecută, 8 februarie 2020, Asociația Internațională a Femeilor din București a creat o noapte de neuitat cu evenimentul său sclipitor de care au beneficiat „copiii străzii” din București. Primul Bal al Carnavalului Venețian al orașului, care a avut loc la Palatul Bragadiru, din București, a ajutat la strângerea de fonduri pentru a sprijini pe deplin Fundația Parada pentru a cumpăra un nou sistem de încălzire într-una din instalațiile lor.

Printre vedetele bogatului program al serii s-au numărat cântăreții de operă, soprana Egle și baritonul Vasile Chișiu, de la Opera Națională din București. Ei au sprijinit strângerea de fonduri cu vocile frumoase și performanțe emoționante. Seara a fost găzduită de prezentatorul TV Claudiu Popa, un minunat maestru de ceremonii, care i-a introdus pe toți în ritm de vals de-a lungul unei nopți pline de străluciri și delicii surprinzătoare. Claudiu a adăugat: „În orice limbă a acestei lumi, al doilea cel mai frumos verb este a dărui. Primul ar fi a iubi. Dacă am începe să dăruim iubirea? Mulțumesc IWA pentru șansa de a face parte activă a eforturilor lor caritabile ”.

Gillian Adamson, vicepreședintele IWA, a declarat: „Sunt încântată de succesul primului Bal mascat Venețian de la București – evenimentul a avut un răsunet puternic și va fi încadrat în calendarul evenimentelor orașului. Nu numai că noaptea a fost absolut magică, dar a fost susținută de o strângere de fonduri fantastică pentru IWA și Fundația Parada, care au realizat excelentul lor act de circ pentru noi. Echipa planifică deja modalități de a face anul viitor și mai mare și mai bun, așa că pregătiți-vă acele măști gata și urmăriți acest spațiu ”.

Evenimentul nu ar fi fost complet fără sprijinul uriaș al sponsorilor noștri: Ferrari, Trattoria Buongiorno, Jidvei, Peroni, Nespresso, Athenee Palace Hilton, Grano, Sheraton București, Aqua Carpatica, Cameea Flower Shop,  membru IWA Delia Sfetcu-Baciu și Familia Baciu, artista Oana Ionel, membru IWA Gladys Abankwa-Meier-Klodt alături de soțul dumneaei, ambasadorul Germaniei și partenerului nostru media DeBizz Magazine. Implicarea lor a ajutat la crearea unei seri memorabile, o licitație distractivă, dansuri și un bufet cu mâncăruri alese și băuturi fine.

IWA, International Women’s Association of Bucharest, este un ONG independent, apolitic, înregistrat și condus de voluntari, care, de peste 40 de ani, aduce laolaltă cetățeni străini din România. Membrii Asociației Internaționale a Femeilor din București reprezintâ peste 50 de țări, cărora li se alătură și România, aceștia având în comun valori precum promovarea prieteniei, descoperirea culturii locale și implicarea caritabilă.

 

Pentru mai multe detalii despre eveniment:

Gillian Adamson

IWA Vice President

Email: vp.iwabucharest@gmail.com

Mobil: +44 7801 130 095

IWA – The International Women’s Association of Bucharest

We are a registered, nonprofit association, run by volunteers!

www.iwabucharest.ro

German
Citește articolul precedent:
Închide