BLANC ALLIANCE PUBLIC AFFAIRS, Bucuresti, fondata in urma cu peste 14 ani, dupa finalizarea Mandatului de Ministru in Guvernul Romaniei, de catre Ionel Blanculescu, Economist, CEO al acestei companii,  specializate in Consultanta in Investitii/Public Affairs si IntelGlobalis, Cluj Napoca, specializata in consultanta de management, business development, lobby de business si detinatoarea Platformei de Networking - X Party & Networking, cea mai mare serie de evenimente de Networking din Romania,reprezentata de Dl. Dr.Ing. Florin Bugnar, Director Executiv, au creat Parteneriatul pentru Investitii Transilvania. De asemenea Dl.Dr.ing. Florin Bugnar este si reprezentantul acestui proiect in Transilvania.

Prin acest Parteneriat vor fi catalizate si sprijinite investitiile din Bucuresti-Ilfov, insa si din state din afara tarii, cum ar fi Turcia, EAU sau alte tari din Zona Golfului Persic, in zona Transilvaniei, Cluj Napoca si celelalte 9 judete componente.

https://youtu.be/LrZeF0fa4OQ

In acelasi timp, Parteneriatul va sprijini la extinderea si consolidarea afacerilor autohtone, din Transilvania, in special Cluj Napoca, sa se dezvolte la nivel național sau international atat ca parte de business development cat si consiliere si asistenta in relatia cu administratiile locale si nationale.

Consultanta si Asistenta in Investitii are la baza experienta, expertiza si competenta deosebite ale Consultantului in Investitii Ionel Blanculescu si Relationalul si Expertiza in Comunicare, Networking, Marketing, Management si Business Development ale lui Florin Bugnar, pentru intreaga zona a Transilvaniei. Sinergia generata de colaborarea celor doua entitati de top in domeniile lor de activitate va crea cu certitudine valoare adaugata insemnata pentru companiile cu care vor exista parteneriate in acest sens.

Parti integrante a acestui parteneriat sunt doua parteneriate strategice incheiate cu Casa de Avocatura Iuga & Asociatii si cu Compania de Insolventa Prestigiu SPRL.