Dr. Josef Reiter a fost numit în funcţia de director general al BMW Group România la începutul lunii decembrie, în locul lui Wolfgang Schulz, care va prelua o nouă poziţie de conducere în Germania.

Noul director general vine cu o experienţă internaţională valoroasă, având o carieră de peste 25 de ani în cadrul BMW Group. În ultimii cinci ani, Dr. Reiter a condus divizia globală BMW Group Web, cu responsabilitatea de a contura strategic platforma globală de comunicare on-line a companiei, asigurând transformarea acesteia de la un instrument informaţional şi de marketing către un punct de vânzare digital.

În trecut, el a condus alte două pieţe din Europa Centrală şi de Sud-Est: Slovacia şi Republica Cehă. Totodată, Dr. Reiter are o vastă experienţă IT, sales şi marketing, ocupând poziţii diferite în cadrul BMW Austria, BMW Group în Munchen şi în BMW Group Coreea de Sud.

„BMW Group România are un potenţial puternic pentru viitor, în ciuda condiţiilor de piaţă volatile. Am descoperit aici o echipă locală dedicată - acesta este cel mai important atu pentru succesul local al mărcilor noastre”, a declarat, într-un comunicat, noul șef al operațiunilor BMW Group România.

Wolfgang Schulz a condus BMW Group România pentru o perioadă de cinci ani, interval în care compania a înregistrat o creştere puternică şi o dezvoltare stabilă a reţelei de dealeri.