Bosch face angajări la fabrica din Cluj

Grupul german Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, face recrutări pentru fabrica de unităţi electronice de control din Jucu, județul Cluj, căutând persoane cu grad diferit de expertiză în producţie, în domeniul tehnic şi comercial.

Bosch organizează campania „Descoperă Bosch Cluj”, care se adresează persoanelor ce doresc să lucreze în cadrul fabricii din Cluj şi celor care vor să interacţioneze cu tehnologia automotive. Astfel, cei interesați pot participa la unul din cele două evenimente organizate în luna martie, la campusul unității de producție din Jucu.

La 17 martie, compania organizează interviuri în vederea recrutării pentru una din următoarele poziţii: operatori asamblare finală, operatori specializați în procese automatizate, operatori roboți industriali, operatori calitate, gestionari și distribuitori de materiale. Pentru cei interesaţi să se alăture echipei Bosch Cluj, care nu pot fi prezenţi la eveniment, compania organizează interviuri de angajare în fiecare zi de luni.

Campania continuă cu un alt eveniment, în data de 24 martie, care este dedicat studenților, masteranzilor, specialiștilor, dar și celor interesați să cunoască activitatea fabricii Bosch Cluj. Aceştia vor putea participa la workshop-uri dedicate tehnologiei avansate din fabrică, unde se vor prezenta proiectele speciale ale companiei.

„De asemenea, specialiştii în resurse umane prezenţi la eveniment vor oferi consultanţă şi informaţii celor interesaţi de posturile de ingineri de proces, ingineri de testare și de calitate, inginer electronist, specialiști în data Mining și Industrie 4.0, tehnicieni în electronică, electromecanică, testare electrică și tehnicieni de proces, dar şi de poziţii în domeniul financiar şi contabil, resurse umane sau logistică”, arată compania, într-un comunicat.

Bosch se implică în acţiuni ce susţin relaţia dintre mediul educaţional şi cel de afaceri din România, iar contribuţiile companiei cresc de la an la an, ca număr şi diversitate, potrivit sursei citate.

La fabrica din Jucu, grupul german produce din 2013 unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto, din domenii cum ar fi asistență la condus și siguranţă şi confort.

German
Citește articolul precedent:
Cinema
Cinema City se extinde în ansamblul Openville și le aduce timișorenilor, în premieră, noul concept de cinema vip: experiența completă de cină și film

Compania IULIUS şi Cinema City vor aduce în ansamblul mixt Openville Timişoara, pentru prima oară în afara Capitalei, cel mai...

Închide