Bosch Service Solutions Timișoara și-a mutat operațiunile în proiectul imobiliar ISHO Offices

Bosch Service Solutions, furnizor global de servicii de externalizare a proceselor de afaceri, și-a mutat operațiunile din Timișoara în cadrul proiectului imobiliar ISHO Offices, unde a închiriat patru etaje cu o suprafaţă totală de birouri de 6.600 metri pătrați.

Grupul german Bosch a investit aproximativ un milion de euro în noile birouri, care pot găzdui peste 850 de spaţii de lucru. Proiectul imobiliar mixt ISHO este dezvoltat în Timișoara de compania Mulberry Development, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor.

„Relocarea operațiunilor într-o nouă clădire de birouri, situată în inima Timișoarei, reprezintă un pas important în dezvoltarea organizației noastre. Vom continua să ne consolidăm activitățile și prezența locală prin investiții viitoare, cu scopul de a le oferi angajaţilor noștri nu doar condiții optime de muncă, ci și diferite posibilități de dezvoltare profesională”, a declarat Raluca Românu, directorul general Bosch Service Solutions Timișoara, la evenimentul de inaugurare a noilor birouri.

Bosch Service Solutions Timişoara numără în prezent mai mult de 1.000 de angajaţi şi a înregistrat o creștere a vânzărilor de două cifre în 2017, fiind astfel principala locaţie din Europa care oferă servicii de externalizare pentru grupul Bosch.

„Principalii factori care au determinat creşterea locației din România sunt abordarea orientată către client, gradul înalt de complexitate a proiectelor și diversitatea lingvistică, ce permite oferirea de servicii în 18 limbi în domenii precum: suport și consultanță IT, managementul relațiilor cu clienții, servicii financiare și contabile, managementul comenzilor și servicii de achiziții pentru clienți din diferite domenii de activitate”, arată compania.

Bosch Service Solutions și-a creat propria academie internă la Timișoara, un centru educațional care oferă programe specifice de training actualilor sau potențialilor angajaţi Bosch. În prezent, 98% din angajații din Timișoara sunt absolvenți de universitate sau studenți.

Centrul de servicii este un partener important al Universității de Vest din Timișoara prin facilitarea de activități extrașcolare și sesiuni de training pentru studenți. În plus, compania susţine un număr de organizații non-guvernamentale (cum ar fi Minds Hub și Young Accountants Association) prin oferirea de sesiuni de training pentru competențe tehnice și non-tehnice, precum și activități recreative pentru studenții Universității de Vest.

De asemenea, Bosch se implică în proiecte care sprijină dezvoltarea elevilor de liceu talentați, cum ar fi Youth Elite, inițiat de Universitatea de Vest cu scopul de a oferi consiliere, îndrumare în carieră și de a facilita activități cu impact social.

Grupul german Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, avea la finele anului trecut aproximativ 402.000 de angajaţi în întreaga lume. Compania a generat vânzări de peste 78,1 miliarde de euro în 2017. Operaţiunile grupului sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie.

German
Citește articolul precedent:
Ultimele noutăți din domeniul legislației fiscale la Autumn Tax Update Forum – eveniment BusinessMark și PKF Finconta

În parteneriat cu PKF Finconta, BusinessMark a organizat cea de-a patra ediție a evenimentului Autumn Tax Update Forum pe 5...

Închide