Burse de până la 100.000 euro la programul Executive MBA Bucharest, oferit de WU Executive Academy

WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena, deschide sesiunea de burse în valoare totală de până la 100.000 de euro la programul Executive MBA Bucharest, care va începe în luna noiembrie a acestui an.

Programul se adresează managerilor și antreprenorilor cu o experiență de business de minim cinci ani și conține 14 module, desfășurate pe parcursul a 16 luni, în regim part – time. Viitorii studenți pot beneficia de o reducere de până la 12.000 euro din valoarea de 35.000 euro a școlarizării, prin depunerea aplicațiilor până la data de 30 iunie 2020.

„Obținerea unei diplome de EMBA este o oportunitate unică în viață. Viitorii studenți ai WU Executive Academy se pot aștepta la o experiență dinamică și solicitantă, dar care le va dezvolta abilitățile și maximiza potențialul de a deveni lideri în business. Programul nostru de Executive MBA este în permanență adaptat la cele mai recente și importante tendințe și probleme economice, tehnologice și sociale, fiind conceput special pentru a învăța managerii să facă față provocărilor reale, cu care se confruntă zi de zi în industrii și afaceri foarte solicitante. Datorită structurii part-time, studenții au posibilitatea să aplice în cel mai scurt timp, la locul de muncă, noile cunoștințe și instrumente de management dobândite la cursuri”, a declarat, într-un comunicat, Prof. Phillip C. Nell, Director Academic al Executive MBA Bucharest.

Programul EMBA Bucharest triplu-acreditat este recunoscut pentru calitatea profesorilor săi, care predau la cele mai prestigioase universități din lume, precum IE – Spania, Frankfurt School of Finance – Germania și Carlson School of Management – USA.

WU EMBA Bucharest include trei module internaționale, desfășurate în Austria și SUA, iar cursurile au o structură axată în proporție de peste 80% pe latura practică, prin studii de caz internaționale de actualitate, sesiuni de eLearning, prelegeri, simulări și discuții interactive între studenți, dar și cu alumni, prin organizarea de guest lectures.

„Bursele de studiu reprezintă o oportunitate pe care WU Executive Academy dorește să o ofere managerilor și antreprenorilor cu merite deosebite, cu scopul de a le facilita participarea la un program de educație executivă apreciat la nivel internațional. La rândul lor, beneficiarii burselor aduc valoare adăugată cursurilor noastre, prin experiența, pasiunea și motivația de care dau dovadă”, a declarat Adriana Codruța Georgescu, Program Manager Executive MBA Bucharest.   

Prezent pe piaţa românească din 2006, Executive MBA Bucharest numără până în prezent peste 300 de alumni. Din totalul acestora, 41% au schimbat angajatorul, 38% au fost promovați în funcții superioare de conducere, iar 13% au devenit antreprenori. Studenții programului au o medie de vârstă de 36 de ani, cu 14 ani de activitate profesională, dintre care 7 ani de experiență în management.

Portofoliul educațional al WU Executive Academy include programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, certificări universitare, programe corporate, dar și diverse seminarii, fiind unul dintre principalii furnizori de educație executivă din Europa Centrală și de Est.

German
Citește articolul precedent:
Închide