BusinessMark anunță organizarea celei de-a patra ediții a evenimentului IFRS Forum 2018  în data de 7 iunie 2018, la Hotel InterContinental din București.

Considerate de către Banca Națională a României o prioritate majoră pentru companii, IFRS - Standardele Internaționale de Raportare Financiară (International Financial Reporting Standards) reprezintă standardele aplicate în multe state ale lumii, regăsite în statele membre ale Uniunii Europene, cât și Hong Kong, Australia, Rusia, Africa de Sud, Singapore și Pakistan.

În cadrul unui studiu aplicat țărilor emergente ce au aplicat normele IFRS, amintim următoarele beneficii:

 • Creșterea nivelului de comparabilitate între situațiile financiare;
 • Creșterea gradului de calitate în materie de raportare financiară;
 • Îmbunătățirea nivelului de transparență;
 • Beneficii obținute din utilizarea conceptului de valoare justă;
 • Obținerea unui grad de flexibilitate ridicat.

Sursa acestor informații, regăsită aici.

Câteva dintre temele ce vor fi abordate in cadrul IFRS Forum 2018: Contextul internațional de raportare financiară în ceea ce privește așteptările și provocările pentru perioadele următoare; adoptarea, pregătirea situațiilor financiare în conformitate cu Standardele Internaționale de Contabilitate specificate și cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară; Provocările întâlnite în întocmirea rapoartelor financiare de grup, incluzând subsidiare și entități associate.

Specialiști din domeniu au dat curs invitației noastre de a împărtăși din experiența lor, reprezentând următoarele companii:

EY România, PwC România, CMF Consulting, PKF Finconta, Moore Stephens.

Astfel, participanții vor avea ocazia să interacționeze cu următorii speakeri:

 • ANAMARIA CORA, Partner, Assurance, EY România;
 • DENIS LEVANTI, Manager, Consultanță Contabilă și de Risc, PwC România;
 • ELENA APOSTOLESCU, Director General, CMF Consulting;
 • ALINA FĂNIȚĂ, CEO, PKF Finconta;
 • CRISTIAN CONSTANTIN, Senior Manager, Financial Accounting Advisory Services, EY România;
 • MONICA POPESCU, Manager, Consultanță Contabilă și de Risc, PwC România;
 • Reprezentant Moore Stephens.

IFRS Forum 2018 este organizat de BusinessMark alături de partenerii săi: EY România, PwC România, Moore Stephens, CMF Consulting, PKF Finconta, Rent for Comfort.

BusinessMark susține: Plantăm fapte bune în România, Asociația The Social Incubator.

Radio-ul oficial al evenimentului: Europa FM.

Partenerii media ai conferinței sunt: AGERPRES, NewMoney, Curierul Național, MoneyBuzz, Ziare.com, Business24, FEMEI ÎN AFACERIJurnalul de Afaceri, Manager Express, Financial Market, Debizz, Transilvania Business, Portal Management, Economistul, Global Manager, Administratie.ro, Energynomics.ro, Financiarul.ro, Revista Valoarea, Vox Capital, FinZoom, Chalbert, Calendar Evenimente, Bucuresteni.ro, MediaRabbit, Roportal, RBE Connect, Gazetadeștiri, PRBox.ro, Saptamana Financiara.

Înscrierea la eveniment se poate face online, pe site-ul BusinessMark - https://business-mark.ro/event/ifrs-forum-editia-a-iv-a/ .

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.