Caravana „Inovația Wienerberger mai aproape de tine” ajunge în 9 orașe din țară și oferă consultanță personalizată!

Inovația Wienerberger
  • Un proiect inițiat pentru a le oferi clienților și partenerilor cadrul în care să interacționeze cu produsele și serviciile inovative ale companiei
  • Caravana marchează aniversarea celor 20 de ani de la venirea companiei Wienerberger în România
  • Cei interesați vor putea primi consultanță tehnică personalizată din partea experților Wienerberger și Tondach, precum și din partea partenerilor distribuitori locali

Wienerberger România își confirmă poziția de lider pe piață și marchează aniversarea celor 20 de ani de prezență în România printr-un proiect inedit: caravana „Inovația Wienerberger mai aproape de tine”.

În perioada mai – iulie 2018, caravana va călători în 9 orașe din țară, mai exact în Craiova, Suceava, Brașov, Timișoara, Pitești, Arad, Cluj, Sibiu, Constanța, în parteneriat cu distribuitori locali selectați, și le va oferi consultanță tehnică personalizată pentru produsele  Porotherm și Tondach tuturor celor care doresc să afle mai multe detalii despre construcția unei case durabile din cărămidă sau a unui acoperiș din țiglă ceramică.

Astfel, proiectul este o ocazie de a cunoaște mai bine produsele și serviciile inovatoare Wienerberger, dar și de a participa la discuții cu reprezentanții companiei care pot oferi soluții concrete pentru întrebări punctuale.  În plus, cei care vor veni la caravană vor afla cum funcționează aplicațiile web www.calculeazatondach.ro,  pentru calculul necesarului de țiglă ceramică, și Vede Tondach, pentru realizarea unei simulări a acoperișului.

“Pentru echipa Wienerberger România inovația rămâne o preocupare continuă. Acest lucru se reflectă în produsele și serviciile pe care le punem la dispoziția publicului, dar și în consultanța de specialitate pe care o oferim clienților noștri. Și pentru că suntem în an aniversar și sărbătorim 20 de ani de activitate în România, ne-am  propus să mergem mai aproape de clienții noștri, să le oferim soluții concrete și să răspundem la întrebări specifice.” susține Corneliu Fecioru, Managing Director Sales & Marketing Wienerberger România.

Puteți afla mai multe informații despre eveniment accesând www.wienerberger.ro.

Despre Wienerberger România

Wienerberger Sisteme de Cărămizi este cel mai mare producător de blocuri ceramice din România. Compania deţine patru unităţi de producţie la nivel local. Fabricile de la Gura Ocniţei – Dâmboviţa, Sibiu, Tritenii de Jos – Cluj  și Buzău sunt cele mai moderne unităţi de acest tip din ţară. Wienerberger România este parte a grupului Wienerberger reprezentat la nivel global în 33 de țări având peste 10.572 angajați.  www.wienerberger.ro.

German
Citește articolul precedent:
TeofanaFilip1
Expozitie de pictura “In Out” la InterContinental Bucuresti

"In Out" este titlul expozitiei de pictura care are loc in holul hotelului InterContinental Bucuresti in perioada 17 mai -...

Închide