Singurul eveniment din România, din industria FMCG, dedicat certificărilor IFS necesare companiilor pentru a garanta conformitatea cu normele de siguranță alimentară și de sănătate va avea loc pe data de 28 mai 2019, la București, Hotel Marshal Garden.  Conferința anuală IFS se află acum la cea de a VI-a ediție și va reuni producători importanți de bunuri alimentare, cosmetice și detergenți, dar și jucători din industriile suport, certificatori și consultanți.

Specialiști ai unor companii renumite au confirmat deja participarea și vor împărtăși celor prezenți cele mai noi și moderne metode prin care producătorii se pot alinia la noile cerințele legislative, dar și la cele ale marilor retalileri - pentru cei interesați să-și distribuie produsele în marile lanțuri de magazine. Astfel, agenda de discuții cuprinde teme precum: certificarea gluten-free, ambalajele din plastic cu barieră, soluții inovative pentru siguranța produselor, analiza listeria monocytogenes, pesticidele din alimente, managementul alergenilor, noutăți în domeniul cercetării-dezvoltării, dar se va discuta și despre reglementări aplicabile produselor de îngrijire personală, certificări, ghiduri de implementare și legislație europeană aplicabilă.

Agenda detaliată pe sesiuni, programul întregii zile și informațiile cu privire la accesul la eveniment le puteți accesa AICI.

Ca în fiecare an, conferința va reprezenta un maraton de noi informații, prezentări, discuții și va oferi participanților oportunitatea de a realiza noi conexiuni cu specialiști ai industriei, în perspectiva încheierii unor viitoare parteneriate. Ca întotdeauna, evenimentul este susținut de asociații profesionale, organizații patronale sau de ramură, ambasade în România ale unor țări importante și Camere de comerț bilaterale ai căror reprezentanți se vor afla în sală. Ni s-au alăturat la această ediție: Parteneri și susținători.

Și-au anunțat deja participarea numeroase companii, iar înscrierile continuă în limita locurilor disponibile. Evenimentul se adresează personalului resposabil cu asigurarea si controlul calității, directorilor tehnici si de producție, șefilor de laboratoare, specialiștilor în siguranța alimentară și celor din industriile suport: ambalare, etichetare, transport și logistică. De asemenea, sunt așteptați și antreprenori la început de drum, pentru care această conferință ar putea reprezenta un punct de referință, o rampă de lansare în colaborarea cu alți producători, distribuitori, consultanți, furnizori de ambalaje și servicii suport, certificatori, mari retaileri.

Pentru înregistrare completați formularul online AICI / ACUM sau descarcați-l în format pdf de AICI, completați-l și transmiteți-l la office@inaq.ro.