Centrul de tehnologie din București al Deutsche Bank a dezvoltat 500 de proiecte internaționale în ultimii cinci ani

DB Global Technology, centrul de tehnologie din București al Deutsche Bank, a dezvoltat în cei cinci ani de activitate pe piața românească 500 de proiecte internaționale cu impact global și un număr de peste 750 de lansări în producție pentru aplicații integrate în sistemele de mobile banking și de tranzacționare.
Centrul de tehnologie, specializat în realizarea de software de ultimă generație pentru operațiunile globale ale băncii, a fost înființat în 2013 și numără în prezent 900 de specialiști.
„DB Global Technology nu este doar un loc de muncă, ci și un centru de formare pentru viitorii experți în tehnologie ai României. Încă de la intrarea pe piața românescă, în urmă cu cinci ani, prioritatea noastră a fost aceea de a cultiva talentul local și de a dezvolta sectoarele românești de start-up și tehnologie, realizând astfel cele mai bune soluții software și de business pentru Deutsche Bank”, a declarat Marian V. Popa, general manager DB Global Technology.
Investițiile în cursurile de perfecționare a echipei locale au contribuit la finalizarea cu succes a multor proiecte internaționale de tehnologie, din domenii precum mobile banking, trezorerie, risc și conformitate, wealth management, corporate & investment banking sau achiziții globale. În 2017, aproape toți angajații DB Global Technology au luat parte la una sau mai multe dintre cele peste 200 de sesiuni de training care au avut loc pe parcursul anului.
„Faptul că am adus împreună cei mai talentați profesioniști din România și am contribuit la perfecționarea lor în tehnici de dezvoltare de software, analiză de afaceri, testare, arhitectură IT și management de proiect reprezintă o constantă a acestor cinci ani. Peste 75% dintre angajații noștri fac parte din grupa de vârstă millennials, iar programele de pregătire – ca instrument de fructificare a talentului – reprezintă baza modelului nostru de business”, a adăugat Marian V. Popa.
Sediul DB Global Technology din Pipera s-a extins constant în acești cinci ani, iar acum cuprinde cinci etaje cu o suprafață de 13.000 metri pătrați. Deutsche Bank, una dintre cele mai importante bănci germane, este prezentă pe piața din România din anul 1998, oferind produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de Private Wealth Management pentru clienții persoane fizice.

German
Citește articolul precedent:
Închide