Clubul Economic German Banat a organizat în data de 15 martie 2018 adunarea generala anuală și alegerea Consiliului de Administrație

DWC_Vorstand_2018

Clubul Economic German Banat a organizat în data de 15 martie 2018 adunarea generala anuală și alegerea Consiliului de Administrație.

Adunarea s-a desfășurat la restaurantul Nora din Timișoara. A durat până aproape după miezul nopții pentru că după primul scrutin a existat o egalitate de voturi între doi candidați pentru Consiliul de Administrație. Decizia s-a luat in turul doi de alegeri printr-un scrutin de balotaj.

Din totalul de 180 de membri ai clubului, 50 și-au exprimat votul. O majoritate clară l-a reales din nou pe domnul Peter Hochmuth ca președinte al clubului.

Președintele reales este asistat de către următorii vicepreședinți: Dr. Christian von Albrichsfeld (Continental Automotive Romania), Heidrun Blume (Liceul Nikolaus Lenau), Peter Boschmann (Data 4 Shops), Ralf Krautkrämer (Consul Germaniei în Timișoara), Andreea Kremm (Netex Consulting) și Daniel Marcu (ecoplus International Romania – agentia economica a landului Austria Inferioara).

Astfel, Consiliul de Administrație al Clubului Economic German Banat a fost întinerit și cuprinde pentru prima dată în componența sa și o învățătoare.

Cu ocazia adunării generale s-au votat și modificari ale statului.

Domnului Rolf Maruhn, fostul consul al Germaniei în Timișoara, care înaintea pensionării sale a fost mulți ani de-a rândul un membru activ al Clubului Economic German Banat, i se decernează titlul de membru de onoare al clubului.

German
Citește articolul precedent:
logo coalitie
Reprezentanții celor peste 25 de asociații de business, camere de comerț bilaterale și confederații au prezentat membrilor Guvernului propunerile de politici publice în domeniile esențiale

Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de...

Închide