Clubul Economic German Transilvania, denumit și DWS mai jos, este reprezentantul companiilor germane sau germanofone din regiune.

În prezent reprezentăm aproximativ 180 de membrii. Unul dintre cele mai importante aspecte pentru noi ca DWS este să contribuim cu partea noastra pentru binele societatii. Accentul este pus pe ideea caritabilă. Am susținut si anul trecut ospiciul copiilor. Orice ajutor este binevenit, după cum ne asigură doamna Rhein.

În 2019 am reușit să colectăm 6.000 RON la petrecerea de Crăciun a DWS, ceea ce subliniază clar solidaritatea cu societatea și importanța acestei donații pentru membrii noștri. Grupul Better Halfs au participat în mod tradițional la campanie și au putut contribui cu 1.000 de lei. În ultima ședință a consiliului de administrație s-a decis, în unanimitate, majorarea sumei cu 3.000 RON la suma rotundă de 10.000 lei.

Noi, ca reprezentanți ai DWS, suntem mândri să inmanam astăzi această sumă la Hospiciul pentru copii Carl Wolff! Ca o donație caritabilă suplimentară, am ales Hope & Homes for Children. Considerăm investițiile în elevii și studenții noștri ca un accent important. Din acest motiv, încă două donații au fost făcute Asociatiei Scolii Germane, Carl Wilhelm Raiffeisen și Universității Lucian Blaga Sibiu. Pentru a completa imaginea, s-a decis si o donație către Centrul Cultural German.

Le dorim tuturor beneficiarilor fiecare succes în activitatea lor și suntem convinși că donațiile noastre vor fi utilizate în mod sensibil.