Producătorul și distribuitorul turc de cosmetice, produse sanitare și de curățenie Farmasi va ocupa o suprafață de 2.500 mp în CTPark București de la kilometrul 13 al autostrăzii A1, tranzacția de închiriere a spațiului de depozitare fiind intermediată de agenția de consultanță imobiliară specializată în sectorul industrial Dunwell.

„În aprilie 2019 am intrat pe piața din România și receptivitatea clienților noștri, dar și succesul echipelor de vânzări ne-au dat încredere că putem trece la următorul nivel pe piața locală. Situația globală actuală necesită o și mai bună adaptare pentru satisfacerea în siguranță a nevoilor clienților noștri. Așa că am investit semnificativ în toate palierele de business care să ne păstreze în topul companiilor de încredere în industria cosmetică”, a declarat, într-un comunicat, Fatih Gulseren, General Manager Farmasi România.

Spațiul închiriat va susține evoluția rapidă a vânzărilor Farmasi la nivel local, prin eficientizarea vitezei de distribuție. Din noua locație, produsele Farmasi vor fi livrate către utilizatorii finali, dar și către consultanții de vânzări.

Ana Dumitrache, Country Manager CTP Romania, a afirmat: „Ne bucurăm să îi avem chiriași pe Farmasi, unul din cei mai importanți jucători de pe piața produselor de cosmetice și de igienizare. Le-am observat evoluția remarcabilă din ultima perioadă și avem convingerea că parteneriatul dintre noi va contribui la dezvoltarea dorită, mai ales luând in considerare faptul că am reușit livrarea spațiului închiriat înainte de termenul stabilit”.

Farmasi este al doilea client distribuitor de cosmetice care semnează o tranzacție prin intermediul Dunwell în ultimele șase luni.

„Evoluția Farmasi România a fost uimitoare. Într-un singur an au reușit să recruteze peste 140.000 de consultanți de vânzări și au devenit astfel cel mai rapid start-up de direct selling. Ne bucură faptul că au ales echipa Dunwell pentru identificarea soluției de depozitare și deschiderea acestui nou capitol în București”, a spus Daniel Cautiș, managing partner Dunwell.

Vânzările online au înregistrat o creștere de la începutul stării de urgență și astfel chiriașii din domeniul e-commerce analizează activ oferte pentru spații de depozitare cuprinse între 1.000 și 10.000 mp, în special pentru închirieri temporare, arată compania de consultanță imobiliară.

Potrivit Dunwell, în topul celor mai căutate locații pentru dezvoltare se află, în continuare, zona de Vest a Bucureștiului. Totodată, există o orientare crescută spre zona de Nord-Vest și un interes sporit pentru Nord sau zona de Est a Bucureștiului.