Conferinta IFS Bucuresti 2019

Suntem onorați sa anuntam parteneriatul media dintre Debizz Magazine si INAQ Consulting si să vă invităm la ediția a șasea a Conferinței IFS organizată de IFS Management GmbH împreună cu INAQ Consulting, în data de 28 Mai 2019 la Hotel Marshal Garden București.

Conferința își propune să prezinte participanților informații de ultimă oră din domeniul standardelor IFS, aria de aplicabilitate, utilitatea și beneficiile potențiale ale aplicării acestora. Un obiectiv subsidiar este facilitarea interacțiunii și conectării diferitelor categorii de specialiști implicați pe întreg lanțul în evaluarea și implementarea cerințelor împreună cu beneficiarii finali.

Conferinta si-a diversificat de-a lungul anilor tematica, astfel încât vă așteptăm cu un conținut bogat, plin de substanță, noutate, inovare, tehnologie care va fi prezentat pe parcursul întregii zile de desfășurare a evenimentului.

Vă reamintim că ediția 2018 a înregistrat peste 250 participanți – specialiști în siguranța alimentară, managementul calității, producători din industriile alimentară, cosmetică, a produselor de uz casnic, companii specializate în logistică, (depozitare și distribuție), retaileri, consultanți, laboratoare și organisme de certificare.

Invităm pe cei interesați să se alăture în calitate de PARTENER al evenimentului să se inscrie la: ionut.nache@inaq.ro

Înregistrarea PARTICIPANȚILOR la eveniment a început și se desfășoară cu tarife individuale (per participant) conform calendarului:
–        16 aprilie – 6 mai                    75 Eur + TVA
–        7 mai – 21 mai                       100 Eur + TVA

Vă sugerăm să profitați de tarifele “early booking” și așteptăm solicitarea dvs. chiar acum. Puteți completa formularul online sau descărcați-l de aici și transmiteti-l la office@inaq.ro.

S-au alăturat deja ca parteneri la această ediție!

Biotrend
Cris-Tim
Diamedix Diagnostica
Grande Gloria 

ICA Research & Development
J.S. Hamilton Romania
Mazars
SudPack Romania
TUV Nord
Wessling Romania

Susținători ai evenimentului:
A.F.R., APAR, ARC, ARILOG, ASEMER, Belgian Romanian Chamber of Commerce, British Romanian Chamber of Commerce, Camera de Comerț și Industrie România Israel, Federația Națională PRO AGRO, Nederlands Romanian Chamber of Commerce, ROMALIMENTA, RUCODEM.

Parteneri media: RO.ALIMENTCONCORD Communication, DeBizz Magazine, Piata Trade

German
Citește articolul precedent:
Locuințele din Vox Vertical Village, livrate integral cu sisteme smart home

Locuințele din cadrul proiectului rezidențial Vox Vertical Village, care va fi livrat în Timișoara la finalul lui 2019, vor fi...

Închide