Compania ContiTech Nădab, parte a grupului german Continental, are un nou director general, Franziska Jung, care îl înlocuiește în această poziție pe Christian Krafft, numit Product Industrialisation Manager în locația din Rayong, Thailanda.

„ContiTech Nădab a crescut destul de mult în ultimii ani: au fost dezvoltate mai multe linii de producție și achiziționată o a doua clădire. De-a lungul anilor, compania a investit peste 10 milioane de euro în această locație și avem în prezent 860 de angajați. Prima mea impresie despre ContiTech Nadab îmi dă încredere cu privire la planurile de viitor. Am găsit aici oameni foarte motivați și deschiși și, una peste alta, o bază bună pentru schimbările și provocările noastre viitoare. Aștept cu nerăbdare un an interesant!“, a spus Franziska Jung.

Ea a venit în România de la fabrica Hannoversch Münden, din Germania, unde a fost, din 2015 până în prezent, director de operațiuni.

Noul director general al fabricii a ocupat, de-a lungul anilor, poziții diferite în cadrul ContiTech MGW, în Germania.

ContiTech Nădab realizează furtunuri curbate, drepte și convolute pentru inducția aerului. Fabrica produce aproximativ 13 milioane de produse în fiecare an pentru mașini de pasageri, autovehicule hybrid și vehicule comerciale.

În perioada 1999-2016, Continental a investit circa 1,2 miliarde euro în activităţile din România, unde este prezent cu toate cele cinci divizii.

Grupul german a realizat anul trecut o cifră de afaceri preliminară de aproximativ 44 de miliarde de euro și are în prezent peste 233.000 de angajați, în 56 de țări.