Dezvoltatorul de spații logistice și industriale CTP a finalizat construcția primului depozit de clasa A din cadrul CTPark Sibiu II, proiect cu o suprafață totală de 9 hectare, realizat în urma unei investiții de circa 23 milioane euro.

„CTPark Sibiu II prinde contur, primul depozit de clasă A este deja ridicat și gata să își primească primii chiriași în circa două luni”, se arată într-un comunicat al dezvoltatorului.

Parcul are o suprafață totală de 9 hectare, iar în prima etapă sunt construiți 13.200 metri pătrați închiriabili. În prezent, doar 2.600 metri pătrați mai sunt disponibili, restul spațiului fiind deja închiriat către două companii.

Proprietatea este situată la patru kilometri de centrul municipiului Sibiu, în zona industrială de vest, pe teritoriul administrativ al comunei Cristian și în apropierea aeroportului, având acces facil la autostrada A1.

În momentul finalizării tuturor clădirilor din parc, investiția în dezvoltarea sa va totaliza circa 23 milioane euro.

„Clienții noștri au nevoie de spații logistice de cea mai bună calitate, acolo unde se stabilesc, așa că ne-am decis să le oferim produsele noastre excepționale și la Sibiu. Avem o amplasare foarte bună, unde construim de la zero toată infrastructura unui parc logistic modern. Parcul va avea în total trei clădiri, iar prima dintre ele este deja ridicată și închiriată în proporție de 80%, către doi clienți care se vor muta anul acesta. Parcul din Sibiu va oferi chiriașilor săi aceeași calitate CTP de care se bucură clienții din București, Brno, Praga sau Budapesta”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head al CTP Romania.

Dezvoltatorul mai deține o proprietate în județul Sibiu, CTPark Sibiu I, care a fost finalizat la începutul lui 2018 și are o suprafață totală de 13.400 metri pătrați, închiriată de către o companie producătoare de componente auto.

Ambele parcuri sunt amplasate strategic în zona industrială de vest a Sibiului, acolo unde se găsesc numeroși jucători importanți din industria auto, FMCG, IT, industrie ușoară, tehnologie, cercetare și dezvoltare.

CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A din România, cu un milion de metri pătrați suprafață închiriabilă, situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.