De Valentine`s day se poartă gustul rafinat al lichiorului Mozart

Un gust special, cucerește pe loc și rămâne asociat unui moment deosebit. Acela în care ai savurat lichiorul Mozart, o surpriză delicioasă pentru toți amatorii de ciocolată.

Produse din cea mai bună ciocolată belgiană și ingrediente inedite precum frișcă, vanilie de Bourbon, caramel sau căpșuni proaspete și parfumate, lichiorile de ciocolată Mozart sunt create dupa rețete unice, în distileria din Salzburg, Austria, cu o tradiție de peste 150 de ani, fiind un omagiu adus marelui compozitor Mozart și orasului sau natal.

Aroma delicioasă a ciocolatei belgiene completată de parfumul îmbietor al batoanelor de vanilie de Madagascar şi de cremozitatea dată de frişca olandeză, te vor copleși mai mult ca sigur, iar experiența va fi o adevărată încântare pentru simțuri.

Lichiorul Mozart face parte din categoria lichiorurilor premium în peste 50 de ţări şi impresionează prin compoziţie şi gust, dar si prin aspect. Rafinamentul gustului si design-ul sticlei în formă specifică de bomboană de ciocolată Mozart transformă această specialitate austriacă de excepţie în cadoul perfect de Valentine`s Day pentru persoana iubită. Un dulce din inimă sau o inimă dulce… Oricum ai privi lucrurile, lichiorul de ciocolată Mozart îți îndulcește momentele și este cadoul perfect pentru gusturile exigente.

Lichiorul Mozart este disponibil în România în trei variante, Mozart Chocolate Cream, Mozart White Chocolate Vanilla Cream, Mozart White Chocolate Strawberry Cream, trei sortimente care îți vor oferi o experiență gastronomică deosebită. Cu acest lichior irezistibil, poţi da frâu liber creativităţii tale, folosindu-l și ca topping pentru salate de fructe, îngheţată sau ca ingredient pentru prăjituri.

Sărbătorește dragostea în luna iubirii cu lichiorul de ciocolată Mozart.

Bucură-te de experiența Mozart!

*****

Lichiorul Mozart este reprezentat în România de Neumann Key Account Management SRL.

CONTACT: Meridian PR, rodica.rusti@meridianpr.ro, +40 722 423 223

German
Citește articolul precedent:
JLL: Stocul de spații industriale ar putea depăși 4 mil. metri pătrați în S1

Stocul modern de spații industriale din România a depășit anul trecut 3,75 milioane de metri pătrați, din care peste 1,9...

Închide