DEBIZZ AWARDS 2019, la Ateneul Român

Publicația de business româno-germană DeBizz Magazine organizează marți, 17 decembrie, la Ateneul Român, ediția a IV-a a Galei DEBIZZ AWARDS, incepand cu ora 19:00.

Gala încununează seria de evenimente organizate anual de revista noastră, fiind momentul de recunoaștere și premiere a implicării companiilor din Austria, Germania și Elveția în arhitectura economiei locale.

DEBIZZ AWARDS este locul de întâlnire a oamenilor de afaceri de top, executivilor din companiile cu capital de limbă germană prezente în România, dar și a mediului de business local, a reprezentanților mediului diplomatic, politic și mass-media.

Evenimentul asigură asocierea cu o comunitate puternică de business, care se poate concretiza în parteneriate de afaceri solide și de lungă durată, și reprezintă o oportunitate de promovare de produse și servicii către un target alcătuit din persoane cu rol decizional.

Anul acesta, Debizz Awards îmbrățișează un nou concept. Corul Filarmonicii „George Enescu” dirijat de maestrul Iosif Ion Prunner, va susține un concert extraordinar de colinde și cântece de Crăciun la Ateneul Român, în preambulul decernării premiilor Debizz.

Suma încasată din vânzarea biletelor va fi donată unei asociații non-profit, în scop caritabil.

Bilete vor fi puse in vanzare prin reteaua Eventim in data de 15 septembrie.

Nu uitati ca ne puteti urmari pe Debizz.ro Facebook  si LinkedIn pentru a fi la curent cu evenimentele Debizz Magazine.

 

German
Citește articolul precedent:
Rețeaua Lidl ajunge la 250 de unități în România, după inaugurarea unui magazin în București

Retailerul Lidl continuă investițiile în România prin deschiderea unui magazin nou în București, pe data de 5 septembrie, ajungând astfel...

Închide