Delegație cu firme bavareze din domeniul alimentar la București

Discuții individuale B2B

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează în perioada 21-22 iunie 2018 o delegație cu firme bavareze active în sectorul alimentar la București. Delegația se desfășoară în cadrul proiectului de promovare a exporturilor bavareze, inițiat și susținut de alp-Bayern, Agenția pentru Produse Alimentare din Bavaria a Ministerului Landului Bavaria pentru Alimentație, Agricultură și Silvicultură.

În cadrul delegaţiei vor fi reprezentate 7 firme care doresc să iniţieze cooperări cu companii româneşti și să cunoască potențiali parteneri de afaceri. Firmele provin din rândul producătorilor din industria alimentară bavareză și sunt interesate să întâlnească în principal companii active în domeniul distribuției de produse alimentare și băuturi.

În acest sens organizăm o sesiune de matchmaking/discuții individuale B2B care va avea loc în data de 21 iunie 2018, în intervalul orar 14:00-18:00, la București. Participarea companiilor este gratuită, însă necesită o înregistrare prealabilă.

Atât profilele firmelor bavareze participante, cât și formularul de exprimare a interesului de participare se regăsesc aici: https://rumaenien.ahk.de/ro/proiecte/delegatie-cu-firme-bavareze-active-in-sectorul-alimentar/.

Despre Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană:

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) este reprezentanța oficială a economiei germane și totodată cea mai mare Cameră de comerț bilaterală din România. AHK România aparține, alături de Camerele de comerț și industrie germane (IHK), rețelei globale a Camerelor de comerț germane bilaterale, reunite sub umbrela Uniunii Camerelor de Comerț și Industrie din Germania (DIHK). Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană, înființată în 2002, numără peste 600 de firme-membre și oferă companiilor o platformă importantă pentru networking, schimb de informații și experiențe. Prin serviciile pe care le oferă și prin evenimentele pe care le organizează, AHK România susține activ companiile germane la intrarea lor pe piața românească și este totodată partener al firmelor românești interesate de piața germană. În România AHK se implică activ în implementarea sistemului dual de învățământ după model german și a înființat platforma GreenTech econet romania, cât și o Curte Permanentă de Arbitraj.

Mai multe informații găsiți în pagina de internet: www.ahkrumaenien.ro. Ne găsiţi de asemenea în Social Media, pe Facebook şi LinkedIn / ahkromania.

German
Citește articolul precedent:
Westkaai Towers 5 & 6, Belgium
Concursul Internațional Wienerberger Brick Award 2018 și-a desemnat câștigătorii!

Competiția Internațională Wienerberger Brick Award are loc sub forma unui concurs bienal de arhitectură care prezintă concepte moderne și inovative...

Închide