Dezvoltatorul Element Industrial a finalizat prima fază a ELI PARK 1 din Chitila și vrea să-și extindă portofoliul logistic la 300.000 mp

ELI PARK 1

Compania Element Industrial a anunțat finalizarea primei faze a parcului logistic ELI PARK 1 din zona Chitila, depozitul, cu o suprafață de 20.000 mp, fiind închiriat de către producătorul de electrocasnice Arctic.

ELI PARK 1 este un parc logistic cu o suprafață închiriabilă de 50.000 mp. Faza a doua a proiectului, în suprafață de 30.000 mp, este planificată pentru primăvara anului 2020, unul din chiriașii acestor depozite fiind Paste Băneasa, arată compania.

Proiectul logistic este deservit de câteva linii de transport în comun și este localizat la o distanță de 4 km de centura București, cu acces direct la un drum național cu patru benzi, DN 7.

ELI PARK 1 este dezvoltat în parteneriat de Element Industrial și grupul Dedeman în zona Chitila-Buftea, care se prefigurează drept noul pol logistic de proximitate al Capitalei. Proiectul este finanțat de Unicredit Bank.

„Ținta noastră este să ajungem în top cinci dezvoltatori de parcuri logistice de pe piața românească. Lucrăm la conceptele a două noi parcuri în București, în Craiova este planificat ELI PARK 4, în Târgoviște ELI PARK 5, iar în Timișoara ELI PARK 6, un pipeline total de 300.000 mp pentru următorii trei ani”, a declarat Muler Onofrei, CEO & Co-founder Element Industrial.

Toate proiectele ELI PARK sunt dezvoltate la standarde internaționale de clasă A.

Totodată, dezvoltatorul oferă un pachet integrat de servicii de built to suit pentru facilități de producție și depozitare, începând de la identificarea terenurilor pretabile unor astfel de dezvoltări, autorizare, proiectare și livrare conform cerințelor specifice pentru fiecare proiect.

German
Citește articolul precedent:
Închide