Nu prezicem viitorul, însă știm că pe 29 octombrie 2019, de la ora 17:00, sala CEDO a sediului CCIAT din Timișoara va fi plină de femei antreprenor ambițioase, puternice și care își doresc să treacă la următorul nivel.

Pentru că acolo are loc ELITE Business Club - un eveniment de networking pentru femei antreprenor și nu numai, unde speakeri excepționali vin să împartă din experiența lor.

 

Imaginează-ți cum ar fi să faci networking

cu antreprenorii din oraș în doar 2 ore

 

Sună ca o fantezie? Ei bine, la evenimentul ELITE Business Club Timisoara chiar se întâmplă asta! Strângem toți antreprenorii din oraș dornici de creștere și le oferim oportunitatea de a asculta poveștile unor speakeri de excepție, lideri în domeniul lor.

De ce să participi? Pe lângă faptul că vei afla noutățile din domeniul antreprenorial, în cadrul evenimentului vei avea ocazia de a interacționa cu oameni exact ca tine, care te înțeleg, au trecut prin probleme și situații similare și cu care poți discuta liber.

  • Cum conduc femeile?
  • Cum vedem dezvoltarea antreprenoriatului feminin în România?
  • Cum ar fi să te afli cu un pas înaintea altor antreprenori?
  • Care sunt cele mai importante probleme pe care le invocă femeile antreprenor?

     Sunt doar câteva din întrebările la care îți vom răspunde, alături de invitatele noastre

Conform unui studiu realizat de Mastercard Index of Women Entrepreneurs, cea mai mare provocare a femeilor antreprenor o reprezintă lipsa de finanțare pentru a începe și dezvolta un business. Din acest motiv, Elite Business Women, cel mai mare club de afaceri feminin din România, cu peste 10.000 de membre, a lansat anul acesta primul fond de investiţii dedicat exclusiv femeilor – Elite Business Women Investment Fund. Proiectul este unul autentic şi atipic, având la bază conceptul de “marketing prin afiliere”. La Elite Business Club Timisoara prezentăm modele de femei antreprenor de succes și solutiile găsite pentru a continua dar si programul de finantare EBWIF.

Ce este Elite Business Club?

Este un eveniment care aduce împreună oameni pasionați de antreprenoriat, dornici să împărtășească din experiențele lor de business. La Elite Business Club îți poți promova și crește afacerea cunoscând potențiali parteneri sau clienți și poți învăța direct de la specialiștii de business, invitați în calitate de speakeri.

Cui se adresează Elite Business Club?

  • antreprenori
  • manageri și reprezentanți ai întreprinderilor mici și mijlocii
  • freelanceri, consultanți, consilieri, coach
  • autori și speakeri
  • specialiști în afaceri
  • oameni de business care au ca target antreprenorii

Linkul de înscriere este deschis celor interesați: https://ebw.business/elite-business-club-timisoara/

Informații suplimentare de la Ambasadorii ELITE Business Women:

Mihaela Plescan - mihaela.plescan@ebw.business
Loredana Trocan - loredana.trocan@ebw.business
Maria Tanasa - 
maria.tanasa@ebw.business

Pregătește-ți de acum cărțile de vizită - te așteaptă oameni minunați și multe surprize!

ELITE Business Women a pornit, iniţial, ca un mic grup de femei care discutau în mediul online despre importanţa antreprenoriatului feminin în societatea modernă, iar în câţiva ani această idee, s-a transformat în cea mai mare companie de educaţie antreprenorială feminină din România, depăşind 10.000 de membre şi graniţele ţării.

Întreaga strategie a fost foarte bine pusă la punct de antreprenoarea Bianca Tudor, care la doar 22 de ani şi-a descoperit aptitudinile manageriale în proiecte internaţionale şi a dorit să dea o voce puternică, încredere şi curaj şi altor femei care au abilităţi antreprenoriale şi vor să pătrundă în lumea afacerilor.

Cu o experiență de 7 ani în 2 companii multinaţionale, Bianca este antreprenor, fondator & CEO Elite Business Women & Elite Business Women Investment Fund, Advisory Board WomenInBusiness Danube Region - 9 țări din Europa, voluntar Inițiativa pentru Competitivitate, iar de patru ani încurajează femeile să intre în afaceri. Munca ei a dat roade, iar reţeaua internaţională Elite Business Women, pe care a fondat-o, numără acum peste 10.000 de femei care au reuşit să performeze în mediul de afaceri.

Contact:

Bianca Tudor, antreprenor și fondator Elite Business Women

0733 943 787, bianca.tudor@ebw.business,  https://ebw.business/