Dragoș Anastasiu își transformă resorturile din Deltă și de la Cund în birouri pentru corporatiștii care muncesc de acasă

Omul de afaceri Dragoș Anastasiu, proprietarul Green Village 4* Resort din Delta Dunării și acționar în Valea Verde de la Cund, județul Mureș, vrea să atragă în cele două resorturi corporatiștii care lucrează de acasă și care ar putea îmbina relaxarea în aer liber cu munca.

„Dacă tot lucrează de acasă și dacă tot este pericol de infectare în multe orașe, oamenii se pot muta cu familiile pentru o perioadă în Deltă sau la Cund, iar, în loc de work from home, vor avea work from hotel, în natură, unde, pe bani puțini, pot face aceeași muncă, dar nu închiși în apartamente, ci bucurându-se de aer curat și de toate facilitățile de care au nevoie – internet, Zoom, săli de conferință etc. În afară de muncă și ședințe, ei se pot bucura din plin de natură. Pot face excursii pe canale, la vărsarea Dunării în mare și pot avea propria lor sală de cinema, în condiții de siguranță și de distanțare socială. În Cund, oaspeții se pot bucura de drumeții și de plimbări cu caleașca, de echitație și vânătoare de trufe, yoga și cine la lumina lumânărilor, în intimitatea Observatorului. În ambele locuri pot accesa servicii de masaj și își pot antrena aptitudinile la tir cu arcul”, a declarat Anastasiu, într-un comunicat.

Omul de afaceri crede că munca de acasă poate deveni stresantă în condițiile în care apar tot mai multe restricții, pe când, într-un resort, corporatiștii pot trece mai ușor peste această perioadă.

Cele două resorturi au lansat oferte speciale cu tarife ce pornesc de la 25 de euro/cameră/noapte cu mic dejun inclus, pentru cei care închiriază minimum 14 zile și oferă gratuit, printre altele, cafea, acces la internet și la sălile de conferință.

Pachetele prevăd și un discount de 30% la restaurant și bar, pentru meniul „a la carte”, iar spălatul și călcatul hainelor sunt gratuite.

Ofertele sunt valabile pentru perioada octombrie – decembrie 2020 în cazul Green Village 4* Resort și octombrie 2020 – aprilie 2021 pentru Cund.

Amplasat în localitatea Sfântu Gheorghe din Delta Dunării, Green Village 4* Resort oferă servicii de calitate prin camere de cazare spațioase, săli de conferințe, agrement, cinema, loc de joacă pentru copii, centru SPA, spălătorie – călcătorie proprie, braserie, restaurant cu bar și terasă în aer liber, cu vedere la Dunăre.

Resortul cuprinde 89 de camere, dintre care 58 de camere duble, 30 de apartamente cu living la parter și un dormitor la etaj, precum și o vilă cu living cu două dormitoare la etaj, fiecare cu baie proprie.

Amplasat în localitatea Cund din județul Mureș, Valea Verde Retreat nu este o pensiune sau un resort la modul convențional. Casele și apartamentele, care însumează 83 de locuri de cazare, sunt răsfirate prin tot satul, fiind, toate, foste case săsești reamenajate, ce păstrează farmecul inițial. Camerele pot fi închiriate în regim single, double, apartament sau casa întreagă. 

Cele mai căutate activități din Valea Verde Retreat sunt drumețiile și vânătoarea de trufe, masajul și yoga, cina romantică la Observator, tirul cu arcul și echitația. În incinta Valea Verde Retreat mai există şi o piscină naturală, restaurant cu terasă şi o gradină bio.

German
Citește articolul precedent:
Închide