Energynomics vă invită Joi, pe 19 martie, de la ora 09:00, la sediul Automobile Bavaria Băneasa (Şos. Bucureşti – Ploieşti, Nr. 53A), la o nouă întâlnire informală în seria de conferințe Energy Breakfast Club: Mașini electrice: distanța până la maturitate.
 
Indexul de electromobilitate calculat de Roland Berger plasează piața din România la o treime din potențialul pe care îl poate atinge până în 2025. Dezvoltarea pieței este descrisă de indicatori precum dinamica înmatriculărilor de autovehicule electrice, evoluția costurilor de exploatare sau apariția de noi stații de încărcare. Implicarea municipalităților în segmentul transportului electric devine tot mai fermă, pe măsură ce preocupările de mediu își croiesc drum dinspre cetățeni către agenda politicienilor. Totuși, modele de afaceri sunt departe de a se fi cristalizat, iar soluțiile – de la furnizarea de electricitate, la accesul la infrastructură, de la oferta de mașini electrice, la senzori și platforme de comunicații dedicate – sunt toate într-o competiție deja acerbă, deși destul de puțin vizibilă. 
 
Veniți la Energy Breakfast Club pentru a descoperi tendințele momentului în dezvoltarea sectorului mașinilor electrice și care sunt acțiunile de întreprins astăzi pentru a fi bine plasat mâine!
 
VORBITORI
 
TEME

Veniți la Energy Breakfast Club pentru o discuție despre:

  • Perspective în dezvoltarea infrastructurii pentru mașini electrice
  • Rolul şi impactul autorităţilor locale, exemple de bune practici în acest sector în România
  • Oferta și serviciile de mobilitate disponibile
  • Prețurile, costul total și managementul financiar al investiției în mașini electrice
  • Factori stimulativi și obstacole în tranziția către flote de mașini electrice

Vom invita circa 80 de persoane, reprezentând organizații precum: ABB România, Academia Română, Agerpres, AIIR Valahia, ALD Automotive, Ambasada SUA, Asociația pentru promovarea vehiculelor electrice în România – AVER, Automobile Bavaria, Autosel, Avison Young, Bioterpena System Ltd., Eaton Electric, Ecovis Ciurtin & Associates, Electra Norte, Electromagnetica, Elsaco ESCO, Energie Finanzierung und Kapital, EnergoBit, ENGIE România, EVConnect, Eximprod, Facultatea de Transporturi, Flash Lighting Services, Future Energy Consulting, Gazeta de Sud, ICSI, INCDT-COMOTI, ING Bank, Leader Team, Leaseplan, Mediafax, MOL România, P PLUS 2002 SRL, Phoenix Contact, Renovatio, Revicom Oil, Schneider, Siemens România, SIER București Tineret, Sixt Rent a Car, Stratum Enclosures, TMC Electric Mobility, TPF Inginerie, Trust Motors, Watto.

Energy Breakfast Club este o întâlnire de 2-3 ore în care specialiștii din energie se pun la curent cu cele mai noi informații și cele mai influente opinii pe una dintre temele de interes ale momentului.
 
Pentru mai multe detalii si inscriere accesati acest LINK