Evenimentul HR Steps Brașov: Liderii și profesioniștii în resurse umane discută despre rolul strategic al departamentelor de HR în dezvoltarea regională

728x90

BusinessMark anunță organizarea conferinței HR Steps Brașov, ce va avea loc pe 15 mai 2018, la Hotel Kronwell. Evenimentul reunește specialiști cu experiență din companiile locale și internaționale, care vor discuta despre obiectivele strategice ale departamentului de HR în dezvoltarea regională, dar și despre atribuțiile interne care contribuie la îndeplinirea scopurilor strategice ale unei companii.

Tematica evenimentului conține subiecte, precum: Rolul Resurselor Umane la nivel de sustenabilitate, dezvoltare și profitabilitate a business-urilor; Rolul strategic al resurselor umane; Element fundamental pentru investițiile din România și rolul strategic al departamentului HR în acest context; Cerere vs. ofertă la nivel de forță de muncă și măsurile strategice ce pot fi luate pentru sustenabilitatea business-urilor; Recrutarea tinerilor și gestionarea corectă a așteptărilor acestora, retenție, comp & ben, salarizare, condiții flexibile de muncă; Armonizarea ingredientelor: concurență, viteză, schimbare; Importanța culturii organizaționale pentru echipe și procese eficiente pe termen lung; Practici de management și leadership adaptate noilor modele de business; Avantajele strategiilor de tip employer branding: a strategy with benefits; Practici de management & leadership; Secretele gestionării echipelor multigeneraționale; Identificarea talentelor și instruirea viitorilor manageri;

Participanții au ocazia să interacționeze cu următorii invitați:

  • AURELIA FLOREA – HR & Procurement Director, MIELE
  • ADRIANA RADU – HR Manager, MCA GRUP
  • OANA PIPER – HR Manager, SOLINA ROMÂNIA
  • STELIAN BOGZA – Co-Founder, BENEFITONLINE
  • MIHAELA SCURTU – HR Operations Manager, DRAEXLMAIER
  • ANTONETA GALEȘ – Director of Communication and Organisational Development, SELGROS
  • OLGA BOTUȘAN – EMEA HR Director, STEFANINI
  • VIOLETA BALINT – HR & Plant Deputy Manager, SENNHEISER
  • LIANA PRECUP – HR Manager, EVOZON

În cea de-a treia sesiune a evenimentului, CRISTINA ȚIRULNIC – Senior consultant & trainer, EVOLUTIV Consultants Network va implica audiența într-o activitate interactivă. Simularea SIMTALENT invită participanții să preia rolul de manageri în 5 companii aflate în concurență, fiecare având responsabilitatea de a-și conduce și dezvolta echipa. Aceștia vor lua decizii și vor concura pentru „Cel mai bun scor de Talent”.

Evenimentul se adresează următorului public țintă: Directori Generali, manageri de HR, HR Business Partners, specialiști și consultanți de HR, antreprenori.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul HR Steps – Brașov este organizat de BusinessMark alături de: ROMANIAN SOFTWARE, Signal Iduna, EVOLUTIV Consultants Network, UP Romania, Deloitte Romania, Reff & Associates, Rent For Comfort, AVIS, Asociația Națională a Recrutorilor, Plantăm fapte bune în România, Asociația The Social Incubator. Radioul oficial al evenimentului este: Europa FM. Partenerii media ai conferinței sunt: Signal Connect, AGERPRES, NewMoney, Curierul Național, BizBrașov, Forward Brașov, IQads, SMARK, Portal HR, We Are HR, Energynomics.ro, Debizz, Monitorul de Făgăraș, Business24, Ziare.com, Jurnalul de Afaceri, Manager Express, Portal Management, Centruldepresa.ro, Administratie.ro, Bucuresteni.ro, Transilvania Business, Financiarul.ro, SpatiulConstruit.ro, Vox Capital, Chalbert, Revista Valoarea, Global Manager, Roportal, MediaRabbit, Gazetadeștiri, PRBox, Rbeconnect, MoneyBuzz, AngajatorulMeu.ro, FEMEI ÎN AFACERI.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

German
Citește articolul precedent:
Tax & Finance Forum – București: Află care este impactul ultimelor modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală

BusinessMark anunță organizarea evenimentului Tax & Finance Forum la București, pe 10 mai 2018, la Hotel Radisson Blu. Experții din...

Închide