Final call pentru nominalizarile celei de-a 15-a editii EuropaProperty SEE Real Estate Awards Gala & Forum

Apel final pentru nominalizări la cea de-a 15-a ediție anuală Gala & Forum EuropaProperty SEE Real Estate Awards

Prezentat drept cel mai important eveniment imobiliar al regiunii, premiile SEE Real Estate, aflate acum în al 15-lea an, sunt recunoscute drept unul dintre cele mai respectate și distinse premii, precum și unul dintre cele mai de încredere. Cu formatul său unic de a aduna profesioniști CRE, locali, regionali și internaționali într-o atmosferă propice pentru a celebra poveștile de succes din regiune și a discuta despre oportunitățile viitoare, evenimentul este de neegalat.

Nominalizările sunt acum deschise și pot fi făcute online pe www.seerealestateawards.com

Cu sectoarele imobiliare comerciale, investiții, dezvoltare, birouri, industriale și de vânzare cu amănuntul, care se ridică în România și în regiunea SEE, acest eveniment promite a fi unul dintre cele mai importante pentru actorii locali și internaționali aflați deja sau care doresc să intre în regiune.
EuropaProperty sărbătorește acum 15 ani de succes în regiune și se întoarce din nou la Radisson Blu Hotel, unde pe 19 martie vor fi sărbători cei mai performanți reprezentanți ai celor mai remarcabile și realizate proiecte, companii și persoane fizice din regiunea SEE în 2019.

EuropaProperty se concentrează pe reunirea utilizatorilor finali și a profesioniștilor din industrie. Participanții din acest an sunt cei mai activi retaileri, BPO, servicii comune și companii IT, producători, dezvoltatori, investitori și profesioniști din domeniul imobiliar comercial. Acest eveniment de o zi include forumul de dimineață format din panouri de discuții cu impact mare care acoperă sectoarele cheie din regiune și problemele urmate de deschiderea de cocktail-uri, cină și gala de premiere, cu oportunități de rețea pe tot parcursul zilei și până seara târziu.
Țările eligibile pentru a participa la premii includ: Albania, Bulgaria, Croația, Macedonia, Muntenegru, Republica Moldova, România, Serbia și Slovenia.

Un juriu independent desfășoară procesul de decizie între nominalizările pentru categoriile de premiere. Membrii juriului sunt toți profesioniști din domeniul imobiliar cu experiență și sunt din fiecare sector al industriei imobiliare comerciale și a comerțului cu amănuntul din regiune.

Acesta este unul dintre puținele evenimente care se vând în fiecare an și, fără a fi o excepție, vă sfătuim cu tărie să vă rezervați din timp locul la masa/pachetul de  sponsorizare. Cea de-a 15-a ediție anuală Gala & Forum EuropaProperty SEE Real Estate Awards va avea loc la Hotelul Radisson BLU din București, România, pe 19 martie.

German
Citește articolul precedent:
Închide