OMV Petrom și foodpanda au încheiat un parteneriat prin care produsele VIVA din stațiile OMV pot fi comandate prin serviciul de livrări al platformei de food ordering.

În prezent, serviciul este disponibil în zece orașe (Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov, Constanța, București, Târgu-Mureș, Ploiești, Galați și Sibiu), iar peste 130 de produse din shop și zona de gastro, de la sandwich-uri și salate, produse de patiserie, dulciuri și snacks-uri până la băuturi, electronice și accesorii sunt disponibile pentru livrări rapide.

„Parteneriatul a fost demarat in luna iunie a acestui an, în cadrul unui proiect pilot, care a vizat cinci stații OMV din Cluj. A fost primit foarte bine, cu livrări de produse care s-au încadrat în intervalul de 30 de minute. Ne-am dorit să aducem pauza de cafea și sandwich din VIVA și la birou sau acasă, cu aceleași produse de calitate, într-un timp scurt. Suplimentăm acum numărul de stații care sunt parte din proiect și lansăm promisiunea comenzilor online Viva Shop & Gastro în încă nouă orașe”, a declarat, într-un comunicat, George Daniel Ion, retail manager OMV Petrom.

Clienții pot comanda produsele VIVA Shop & Gastro în aplicația foodpanda din secțiunea Shops, iar comenzile sunt transmise în stația OMV selectată.

Valoarea minimă a unei comenzi este de 14,99 lei, iar taxa de livrare pornește de la 1,99 lei și variază în funcție de distanță.

„foodpanda își diversifică oferta în zona comerțului de proximitate prin extinderea parteneriatului cu OMV Petrom. Astfel, utilizatorii din cele zece orașe pot comanda de acum gustările bine cunoscute din meniul VIVA, și în același timp, se pot bucura de multiple categorii de produse, de la îngrijire personală sau băuturi până la electronice sau articole pentru grătar, disponibile pentru livrare imediată într-un interval orar extins, până la orele 22 sau chiar 24 în unele orașe. Pe baza rezultatelor înregistrate în proiectul pilot, pornit la începutul verii în Cluj, dorim să oferim clienților noștri din încă nouă orașe mari mai multe alternative de produse pentru livrare rapidă”, a afirmat Andreea Petrișor, Managing Director foodpanda România.

OMV Petrom, parte a grupului austriac OMV, este cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est. Grupul este prezent în România şi ţările învecinate prin intermediul a 802 benzinării, la sfârșitul lunii iunie 2020, sub două branduri, OMV și Petrom.

foodpanda.ro, deținută de grupul Delivery Hero, cu sediul în Berlin, este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 4.100 de restaurante.