GEALAN România are un nou director general

GEALAN Fenstersysteme, producător german de sisteme de ferestre din PVC, a anunțat numirea lui Nicu Crăciun în funcția de director general al subsidiarei din România, începând cu data de 16 septembrie.

Fost director de vânzări și marketing în cadrul companiei, Nicu Crăciun va coordona în continuare, în mod direct, și aceste departamente.

„Sunt onorat de decizia acționarilor GEALAN, de a-mi încredința dezvoltarea companiei pe piața locală. Focusul meu va fi de a alinia și mai mult strategia GEALAN România cu cea a partenerilor și a pieței, pentru a ajunge pe primul loc în topul furnizorilor de profile din România. Inovația și pachetele competitive ne plasează deja în preferințele clienților, iar creșterea de 10% de anul acesta, pe o piață stagnantă, ne dă încredere în strategia noastră de business pe termen mediu și lung”, a declarat noul director general al GEALAN România, într-un comunicat.

Nicu Crăciun are o experiență de peste 15 ani pe piața locală, ocupând de-a lungul carierei poziții de Director de Vânzări, Director Regional sau Managing Director în cadrul mai multor companii multinaționale.

Fostul director general, Sorin Dumitrescu, se va dedica unor noi proiecte profesionale și personale, se mai arată în comunicat.

GEALAN România este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de profile din PVC. În prezent, compania are peste 100 de angajați și colaborează cu mai mult de 225 de firme partenere din întreaga țară, iar până la finalul anului estimează că va înregistra o cifra de afaceri de aproximativ 25 milioane euro.

Din 2014, GEALAN face parte din grupul german VEKA, lider global al pieței de sisteme de ferestre din PVC, cu o cifră de afaceri de 1 miliard euro.

German
Citește articolul precedent:
Închide