Germanii de la Delivery Hero, proprietarii foodpanda, se extind în România prin preluarea hipMenu

Gábor Szórád, CEO Delivery Hero, Europa Centrală și de Est

Grupul german Delivery Hero, prezent pe piața românească prin operațiunile foodpanda, a anunțat achiziția integrală a platformei hipMenu, lansată în anul 2013, la Cluj-Napoca.

Delivery Hero este una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global. Prin brandurile foodpanda și hipMenu, Delivery Hero va oferi românilor acces la cea mai mare varietate de restaurante în peste zece orașe din țară și devine lider al pieței de comenzi online din București, Cluj, Timișoara, Oradea, Brașov și Iași, arată compania.

„Prin achiziția hipMenu, Delivery Hero își consolidează poziția de lider de piață în România și întărește clienților săi promisiunea că va continua să ofere cele mai memorabile experiențe de comenzi online de mâncare.”, a declarat Gábor Szórád, CEO Delivery Hero pentru Europa Centrală și de Est.

Platforma hipMenu.ro reunește în prezent ofertele a peste 300 de restaurante din Cluj, București, Oradea și Timișoara. Compania foodpanda, activă pe piața românească din 2013, colaborează cu peste 500 de restaurante din peste zece orașe din țară.

Delivery Hero intenționează să investească în continuare pe piața românească, având în plan extinderea afacerilor foodpanda și hipMenu la nivelul întregii țări.

Serviciile grupului german pot fi accesate online și de pe mobil în peste 40 de țări din Europa, Africa de Est și de Nord, America Latină și regiunea Asia-Pacific. Delivery Hero livrează prin serviciul propriu în peste 60 de metropole din întreaga lume. Compania, cu sediul central la Berlin, are peste 14.000 de angajați.

German
Citește articolul precedent:
Unora le place căldura: Fie vară, fie iarnă, românii vor temperaturi ridicate în dormitor

Visele vin mai uşor şi sunt mai plăcute dacă şi ambientul este unul cât mai adecvat. Şi nu este vorba...

Închide